Gimtadienio proga Kaunas kviečia pasitikrinti, kaip gerai pažįstate sukaktuvininką

612 metų sukaktį pasitinkantis Kaunas pasirūpino visais gimtadienio atributais. Speciali renginių programa šeštadienį atkeliaus tiesiai į kauniečių kiemus, o kad laukimas neprailgtų, būsimos šventės dalyviams jau dabar paruošta atrakcija. Specialiai šiai progai sukurtas testas – 8 linksmi klausimai apie Kauną. Iki penktadienio paryčių į visus juos teisingai atsakę kauniečiai galės laimėti simbolines dovanas. 

„Smagus vakarėlis negali apsieiti be pramogų, tad čia – kaip tik viena tokių. Kalbant apie miestų sukaktis dažniausiai minimos istorinių įvykių datos ar kiti žinomesni akcentai. Šis gimtadienio testas kitoks – jo klausimuose atsispindi įvairialypis, kaunastiškas sukaktuvininkas. Tai puiki galimybė apie Kauną sužinoti šį tą naujo ir artėjančias šeštadienio veiklas pasitikti su pakilia šventine nuotaika“ – pasakojo Kauno vicemeras Mantas Jurgutis.

Išbandyti savo žinias, sprendžiant klausimus apie Kauną, galima internete, adresu testas.kaunas.lt

Prie žaismingo testo kūrimo prisidėjo ir „Kaunas IN“ komanda, kviečianti prisiminti išskirtines Kauno asmenybes, kultines miesto vietas bei kitus įdomius faktus. 8 klausimai – nesudėtingas būdas išbandyti savo sėkmę. Pasirinkus klaidingą atsakymą, visai neverta nusiminti. Kiekvienas kaunietis turės net kelis bandymus surasti teisingą atsakymą ir susipažinti su dar nežinomu miesto veidu.

Visų teisingai atsakiusiųjų į testo klausimus laukia pirmoji gimtadienio staigmena – galimybė laimėti kaunastiškus prizus. Įrodę, kad puikiai pažįstate sukaktuvininką, nepamirškite palikti teisingo savo el. pašto adreso.

Gimtadienio šventės išvakarėse, penktadienio (gegužės 22 d.) rytą, burtų keliu bus išrinkta 15 laimėtojų, kurie į miesto šventę keliaus pasipuošę Kauno vėliavėlėmis. Jiems taip pat atiteks „Kaunastic“ dovanų kortelės, padėsiančios atrasti bent vieną iš šimto patrauklių miesto vietų.

Gimtadienio pramogos prasideda. Jau šį šeštadienį, gegužės 23-iąją: Kauno kiemai atsidaro, miestas švenčia!

Visa išsami informacija apie suplanuotą programą – „Kauno gimtadienis 2020“ renginio paskyroje Facebook‘e ir adresu gimtadienis.kaunas.lt.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content