Kauno kultūros centras ieško kūrybiško ir ambicingo vadovo

Gerokai atsinaujinęs ir visapusiškai besikeičiantis vienas pagrindinių miesto kultūros židinių skelbia ieškantis naujo vadovo. Per pastaruosius metus Kauno kultūros centras pakeitė ne vien pavadinimą, bet ir savo išvaizdą: iš pagrindų renovuotos vidaus patalpos, įrengta jauki renginių erdvė pastato kiemelyje. Dar daugiau pozityvių permainų tikimasi įgyvendinti prie komandos prisijungus atsakingam lyderiui.

„Inovatyviai atkurta koncertų erdvė jau nuo pirmųjų dienų tapo kauniečių traukos objektu. Čia renkasi žmonės pasiklausyti žymiausių Lietuvos atlikėjų ir ansamblių pasirodymų. Neabejoju, kad tai bus viena sėkmingiausių investicijų didinant kultūros renginių lankomumą Kaune. Žinoma, kad ši erdvė išnaudotų visas galimybes, jai reikia ambicingo ir iššūkių nebijančio vadovo. Ieškome žmogaus, kuris turėtų patirties tiek kultūros srityje, tiek būtų kūrybiškas ir kartu su centro bendruomene toliau vystytų šviežią požiūrį į mūsų miesto kultūrą“ – naujajam direktoriui keliamus tikslus įvardijo Kauno mero patarėjas Simonas Kairys.

Kauno kultūros centras prisideda prie pačių svarbiausių miesto renginių organizavimo, suderinant tradicijų puoselėjimą su šiuolaikinėmis tendencijomis, tad būsimas direktorius turi visas galimybes kurti ir plėtoti vieną iš svarbiausių miesto strateginių sričių.

Modernia ir visa reikiama aparatūra aprūpinta bei akustiškai paruošta didžioji Kauno kultūros centro salė puikiai tinkama beveik visiems scenos menams ar veikloms. Čia vyksta žiūrovų pamėgtų šou programų „Kitokie pasikalbėjimai“ ir „Laikykitės ten su Andriumi Tapinu“ filmavimai. Šiemet didelio kauniečių susidomėjimo sulaukė komiko Olego Šurajevo, grupės „Colours of Bubbles“ ir „Šventinio bankucheno“ pasirodymai, o taip pat Tarptautinio Kauno kino ir dokumentinių filmų festivalio „Nepatogus kinas“ renginiai.

„Čia gali vykti spektakliai, koncertai, konferencijos, debatai, įvairūs minėjimai ir kiti renginiai. Tinkamą pasirodymų lygį užtikrina nauja ir galinga garso bei šviesos technika“ – pridūrė Kauno miesto savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja Nomeda Prevelienė.

Kauno kultūros centro veikla neapsiriboja vien pagrindiniame pastate vyksiančių veiklų koordinavimu. Čia dirbantys savo srities profesionalai svariai prisideda organizuojant ir drauge kuriant pačias svarbiausias miesto šventes kitus renginius – Laisvės gynėjų dieną, iškilmingą Lietuvos valstybės atkūrimo dienos minėjimą, Kalėdų eglutės įžiebimo ceremoniją, Naujųjų metų sutiktuves, Kauno dainų ir šokių šventes.

Būsimo Kauno kultūros centro vadovo veikla apims tiek žmogiškųjų bei materialinių išteklių, tiek projektų valdymo sritis, bet vienas pagrindinių reikalavimų pretenduojant į šias pareigas – turėti ne mažesnę kaip 3 metų darbo patirtį kultūros srityje.

Darbo skelbimą galima rasti internete adresu: www.testavimas.vtd.lt. Išsamesnė informacija teikiama Kauno miesto savivaldybės administracijos Personalo valdymo skyriuje (Laisvės al. 94A, 333 kab. ar telefonu 8-37 207 492).

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content