Pažaislio muzikos festivalio organizatoriai perspėja dėl galimų didelių eismo spūsčių sekmadienį

Rugsėjo 1-osios vakarą Pažaislio muzikos festivalis klasikinės muzikos gerbėjus pakvies į baigiamąjį festivalio koncertą Pažaislio vienuolyne. Finaliniame koncerte skambėsiantis kompozitoriaus Tolga Kashifo (g. 1962) kūrinys „The Queen Symphony“, sujungiantis legendinės grupės „Queen“ kūrybą ir simfoninę muziką, sulaukė didžiulio publikos susidomėjimo. Festivalio organizatoriai tikisi rekordinio klausytojų skaičiaus, todėl kauniečius įspėja dėl galimų didelių eismo spūsčių sekmadienio pavakarę.

Dėl ribotų automobilių parkavimo galimybių vykstantiems į koncertą klausytojams organizatoriai rekomenduoja rinktis viešąjį transportą. Žiūrovų patogumui, po renginio, nuo 20 val. kursuos papildomi 5, 9, 12 maršruto troleibusai.

Automobilių vairuotojų koncerto organizatoriai prašo atidžiai stebėti laikinuosius kelio ženklus ir paklusti eismo reguliuotojų nurodymams. Automobilius parkuoti tik organizatorių nurodytose vietose.  Šį kartą bus nurodyta papildoma parkavimo zona pievoje už vienuolyno (važiuojant link Kauno jachtklubo).

Festivalio organizatoriai perspėja, kad visi bilietai į baigiamąjį koncertą yra išparduoti ir koncerto vietoje bilietais nebus prekiaujama.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content