Laikinai uždaromas nuvažiavimas į Lapes: kas pasikeis?

Dėl grandiozinės transporto mazgo rekonstrukcijos greta prekybos centro „Mega“ laikinai uždaroma nuovaža į Lapes. Nuo pirmadienio iki rugpjūčio 22 dienos vairuotojai negalės naudotis už A. Meškinio tilto esančiu nuvažiavimu.  Kaip teigia Lietuvos automobilių kelių direkcijos atstovai, automobilių eismas iš Panerių gatvės bus nukreipiamas į A1 kelią tiltu per Nerį ir per sankryžą su Jonavos gatve. Iš A1 magistralės į Šėtą eismas vyks per nuovažą į „Megą“

Kaip važiuos viešasis transportas?

Nuo rugpjūčio 12 iki rugpjūčio 22 dienos, 21-ojo Kauno pilis–Saliai–Mega maršruto autobusai važiuos iki stotelės „Šiaurinio aplinkkelio tiltas“.  Iki stotelės „Panerys“ autobusai važiuos įprasta trasa.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content