Kauno taryboje – trys nauji veidai

Šį antradienį prisiekė trys nauji Kauno miesto tarybos nariai – Mindaugas Stulgis, Gitana Jasėnienė ir Inga Kumetienė.

Tarnauti miestui prisiekęs naujasis tarybos narys M. Stulgis dirba bendrovės „Helisota“ Tiekimo departamento vadovu,  G. Jasėnienė – Akademinės kredito unijos administracijos vadove, o I. Kumetienė – „Iceco žuvis“ eksporto vadybininke.

Šie trys kauniečiai pakeitė iš tarybos pasitraukusius Konstantiną Pesenką, Mindaugą Šimkų ir Rugilę Rukšėnaitę. Pastaroji Kauno miesto tarybą turėjo palikti dėl per klaidą pakeistos gyvenamosios vietos deklaracijos. Dėl techninio nesusipratimo R. Rukšėnaitei deklaracijoje trumpam pakeitus gyvenamąjį miestą, Vyriausioji rinkimų komisija nusprendė atimti jos mandatą, argumentuodami tuo, kad tarybos nariais gali būti tik miesto gyventojai.

Tuo tarpu K. Pesenka ir M. Šimkus tarybą paliko nusprendę, kad miestui ir jo augimui naudingesnis bus jų darbas bendrovių „Kauno vandenys“ ir „Kauno švara“ valdybose. Kauno taryboje šią kadenciją dirba 33 visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ nariai ir 8 Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos atstovai.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content