„Kauno startuoliai“ programos įgyvendinimui ieškomi paslaugų tiekėjai

Penkerius metus gyvuojanti Kauno miesto smulkaus ir vidutinio verslo skatinimo programa „Kauno startuoliai“ ieško paslaugų tiekėjo šių metų programos įgyvendinimui. Profesionaliausios ir didžiausią žinių bagažą sukaupusios įmonės kviečiamos teikti savo pasiūlymus iki birželio 12 d.

„Kauno startuoliai“ suteikia galimybę perspektyviausioms, inovatyvius produktus ar paslaugas kuriančioms įmonėms gauti profesionalias rekomendacijas, aktyvinti startuolių ekosistemą, didinti Kauno startuolių patrauklumą privataus kapitalo investicijoms, didina Kauno miesto patrauklumą pritraukiant startuolius iš kitų Lietuvos ir užsienio regionų. Nuo 2015 m. įgyvendinama programa augo ir keitėsi: iš startuolių inovatyvių idėjų konkurso formato peraugo į platesnio masto programą, kuria siekiama ne tik kelti bendrą verslumui reikalingų kompetencijų lygį, skatinti verslumo kompetencijų sklaidą, teikti rinkoje nesančias paslaugas startuoliams, bet ir telkti bei konsoliduoti verslų, verslo steigimu besidominčių asmenų, inovatorių, startuolių, investicijomis suinteresuotų asmenų, mentorių bendruomenę Kaune, bei atrasti ir pritraukti naujų talentų.

„Per programos įgyvendinimo metus finansavimas skirtas, ar akceleruota daugiau kaip 30 verslo idėjų, renginiuose sudalyvavo daugiau kaip 1000 dalyvių. Neįtikėtina, kaip per metus paauga tiek Kauno miesto startuolių ekosistema, tiek mes, vystydami ekosistemos viziją. Tikimės, kad praeitų metų patirtis padės dar labiau gerinti sąlygas startuoliams kurti ir vystyti savo produktus Kaune, o tai leis Kaunui pasiekti dar geresnių rezultatų artimiausioje ateityje.“ – „Kauno startuoliai“ programos vystymusi džiaugiasi „Kaunas IN“ Verslo skyriaus vadovas Tadas Stankevičius.

Atsižvelgiant į tai, kad 2018 m. antroje pusėje ir 2019 m. pradžioje Lietuvos startuolių ekosistemoje atsirado akceleratorių programų, daugėja investuotojų, siūlančių ne tik žinias, mentorystę, konsultacijas, bet ir finansavimą, ir ieškančių inovatyvių bei perspektyvių idėjų, į kurias būtų galima investuoti, „Kauno startuoliai“ programa iš akceleratoriaus keičiasi į pre-akceleratoriaus programą, kuriame profesionalias konsultacines paslaugas galės gauti stipriausios komandos, kuriančios inovatyvius produktus nuo idėjos iki minimalaus gyvybingo produkto stadijos (MVP). Pre-akceleratoriaus tikslas bus padėti startuoliams, augti, kad jie būtų pasirengę toliau sėkmingai vystyti savo produktą ir, esant reikalui, sėkmingai dalyvauti akceleratoriuose. 2019 m. programoje startuolių ir visų vystančių ar norinčių kurti savo verslą lauks gausybė atvirų renginių – mokymai, dalinimosi patirtimi, idėjos pristatymo ir kt. renginiai.

Su paslaugos teikimo sąlygomis galima susipažinti čia: https://cvpp.eviesiejipirkimai.lt/Notice/Details/2019-689490 .

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content