V. Matijošaitis: „Nevyriausybinės organizacijos – svarbi komandos dalis“

Kauno bendradarbiavimas su nevyriausybinėmis organizacijomis (NVO) ir šios partnerystės perspektyvos – tokios temos aptartos neseniai įvykusioje konferencijoje „Šiuolaikiškas viešųjų paslaugų modelis: Kauno NVO atvejis“. Čia NVO sektoriaus atstovai susipažino su aktualiausiomis jų veiklos naujovėmis, pristatė savo įgyvendintus projektus ir sulaukė Kauno miesto vadovų padėkų už atliktus darbus.

„Kalbėdamas viešai aš visada pabrėžiu savo komandą ir jos svarbą. Bet mano komanda nėra tik tie žmonės, su kuriais kas rytą sėdu prie rytinio pasitarimo stalo. Tai nėra tik tie žmonės, kurie dirba savivaldybėje. Mano komanda yra kur kas didesnė ir Jūs esate mano komandos dalis. Turiu pabrėžti, labai svarbi dalis. Noriu padėkoti už tai, ką darote ir palinkėti vieno dalyko – stiprėti. Nes kuo toliau, tuo daugiau atsakomybių miestas perduos jums. Ir kuo jūs būsite stipresni, tuo stipresnis bus Kaunas“, – Kauno miesto savivaldybės didžiojoje salėje susirinkusius vadinamojo trečiojo sektoriaus atstovus pasveikino meras Visvaldas Matijošaitis.

Renginio dalyviai dalinosi įžvalgomis apie esamą viešųjų paslaugų perdavimo nevyriausybinėms organizacijoms situaciją Lietuvoje ir Kaune, aptarė su tuo susijusias aktualijas bei perspektyvas. Konferencijos svečiai taip pat pristatė gerąsias projektų įgyvendinimo patirtis specialiai tam įrengtoje ekspozicijoje.

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content