Laisvės gynėjų dienos minėjimas Kaune

Sausio 13-oji yra viena svarbiausių dienų mūsų šalies istorijoje. Diena, kuomet visas pasaulis įsitikino, kad Laisvės troškimas ir žmonių vienybė yra stipresni už blogio imperijos tankus. Ji primena, kad Laisvę gavome ne dykai. Visus kauniečius kviečiame prisijungti prie Laisvės gynėjų dienos minėjimo renginių Kaune ir taip prisiminti bei atiduoti pagarbą tiems, kurių dėka jau beveik 28 metus esame patys savo ir savo šalies likimo šeimininkai.

Sausio 12 d.

16 val. Pilietinė akcija „Neužmirštuolių pieva“ Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje.

16.30 val. Varpų muzikos koncertas Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje.

17 val. Pilietiškumo akcija prie laužų „Būkime kartu!“ Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje. Dalyvaus aktorius Petras Venslovas, Kauno kultūros centro folkloro ansamblis „Kupolė“ (vad. D. Bradauskienė).

Sausio 13 d.

10 val. Šv. Mišios  Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčioje.

10.40 val. Minėjimas-koncertas ,,Vardan Lietuvos”. Dalyvauja Kauno vaikų ir moksleivių laisvalaikio rūmų kolektyvai ir Berniukų chorinio dainavimo mokyklos ,,Varpelis” choras. (Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčioje)

14 val. Kūrybinės dirbtuvės: tapiserijos mozaika „Lietuva – mano veidas“ Kauno kultūros centre (Kęstučio g. 1). Registracija tel. nr. 8 612 15828.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content