Eismo saugumo komisijos posėdžio darbotvarkė

Šį antradienį (gruodžio 18 d.) 12 val. Kauno miesto savivaldybės Mažojoje salėje (I aukštas) vyks Eismo saugumo komisijos posėdis. Kviečiame dalyvauti.

POSĖDŽIO DARBOTVARKĖ

  1. Dėl darbotvarkės patvirtinimo.
  2. Dėl įgyvendinamų ir planuojamų projektų: Ateities pl., Vandžiogalos g. Vileišio tr. Mazgas, Brastos g., Alyvų, Šeštokų, Pabrėžos gatvių, Taikos pr., Žemaičių g., B. Brazdžionio g., Bivylių g., A. Šapokos g., Didžioji g., Piliuonos g., Romainių g., Kalvarijos g., Europos pr. (Miesto tvarkymo skyrius)
  1. Dėl gyventojų prašymo įrengti iškiliąją sankryžą Žilvičių ir Vyturių g. sankryžoje.
  2. Dėl UAB „Daisena“ prašymo pakeisti kelio ženklus Sandraugos ir Darbo g. sankryžoje, pakeičiant Sandraugos g. į pagrindinę.
  3. Dėl įmonių prašymo leisti atlikti kairįjį posūkį iš Ateities pl. į sklypo teritoriją adresu Ateities pl. 28C, pakeičiant horizontalųjį ženklinimą (4 įmonės).
  4. Dėl gyventojų prašymo įrengti kelio ženklą Nr. 333 „Stovėti draudžiama“ Chodkevičių g. 4-6 su papildoma lentele ribojančia stovėjimą nuo 21 iki 7 val. siekiant užtikrinti viešąją tvarką.
  5. Dėl lopšelio –darželio „Bitutė“ prašymo įrengti saugias stovėjimo vietas vaikų išlaipinimui ir automobilių parkavimui prie darželio Taikos pr.
  6. Dėl Kauno Veršvų gimnazijos prašymo riboti greitį Romainių g. atkarpoje ties Veršvų gimnazijos pastatu Romainių g. 28.
  7. Dėl A. Pikčio prašymo įrengti fiziškai stovėjimą ribojančias priemones Kauko al. sankryžoje su Lietuvių g.
  8. Dėl Amalės bendruomenės seniūnaičio prašymo leisti atlikti papildomus kairiuosius posūkius Ateities pl.
  9. Dėl UAB „Kauno Švara“ prašymo Šaldytuvų g. perkelti kelio ženklą Nr. 333 į kitą vietą.
  10. Dėl gyventojų prašymo įrengti pėsčiųjų perėją Varpo g.
  11. Dėl gyventojų prašymo Vytėnų g. ir Užnerio g. sankryžoje pakeisti pagrindinio kelio kryptį, siekiant padidinti pralaidumą.
  12. Dėl Sveikatos skyriaus prašymo spręsti problemą dėl važiuojančio transporto keliamo triukšmo viršijančio Lietuvos higienos normoje HN 33:2011 nurodytus ribinius dydžius, adresu Tvirtovės al. 64.
  13. Dėl tarybos nario P. Jakšto siūlymo organizuoti vienpusį eismą A.Stulginskio gatvėje.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content