Kaunas pristato pirmąją Lietuvoje miesto pramogų kortelę

Viešoji įstaiga „Kaunas IN“, atsižvelgdama į augančius vietinio ir atvykstamojo turizmo srautus, sukūrė miesto pramogų kortelę. Šiuo metu bendradarbiaujančių partnerių yra beveik 100, didžiausią dalį sudaro aktyvių bei poilsio ir SPA paslaugų pasiūlymai, taip pat restoranai bei kultūros įstaigos. Kortelės tikslas – skatinti turizmą savo mieste bei sutelkti verslininkus vieningai reprezentuoti miestą.

Augant turizmo srautams, didėjant pačių lietuvių norui pažinti savo šalį ir kitus miestus, už Kauno miesto rinkodarą ir turizmą atsakinga Všį „Kaunas IN“ pirmieji Lietuvoje sukūrė miesto pramogų kortelę –  „Kaunastic“.  Anot „Kaunas IN” turizmo skyriaus vadovės Ingos Pažereckaitės-Kalėdienės, pramogų kortelė – lyg gidas, padėsiantis pagal kiekvieno individualius norus pamatyti ir pažinti tai, kas jam aktualiausia.

„Šią kortelę kūrėme galvodami apie naudą Lietuvos ir užsienio turistams bei į miestą atvykusiems verslo atstovams. Tai galėtų būti ir puiki dovana, reprezentuojant savo miestą verslo sektoriuje“, – teigia I. Pažereckaitė-Kalėdienė.

Pramogų kortelė pristatoma šūkiu „Pramogų kortelė, kurioje telpa visas Kaunas”, kuris skatina: aplankyti skirtingas Kauno miesto vietas, pažinti miestą per įvairias veiklas, sugrįžti dar kartą, kadangi pramogų kortelė yra daugkartinio naudojimo. Joje esančią pinigų sumą galima išleisti dalimis 1 cento tikslumu. Kortelė galioja 12 mėnesių, todėl nespėjus išnaudoti joje esančių pinigų, tą galima padaryti kito apsilankymo Kaune metu.

Kauno miesto pramogų kortelę administruojanti įmonė UAB „Gera dovana“ prisidėjo prie projekto įgyvendinimo ir miesto kortelei administruoti pritaikė jau daugiau nei 10 metų veikiančią prekybos centrų dovanų čekių platformą.

„Sukaupę ilgametę patirtį kuruojant ir administruojat didžiausių Lietuvos prekybos centrų dovanų čekių sistemas bei lojalumo programas, įdiegėme ir pirmąją Lietuvoje miesto pramogų kortelę. Všį „Kaunas IN“ buvo puikiai pasiruošus šiam projektui ir žinojo, ko reikia sėkmingam jo startui. Tikimės, kad šis projektas bus puikus pavyzdys ir kitiems, norintiems skatinti turizmą savo mieste“, pasakoja „Gera dovana“ lojalumo programų skyriaus vadovė Diana Jonikienė.

Šiuo metu programoje dalyvauja beveik 100 partnerių. Didžiausią jų dalį sudaro restoranai, aktyvios pramogos, teatrai, muziejai, grožio paslaugos. Anot I. Pažereckaitės-Kalėdienės, atvykę į Kauną svečiai ir nusipirkę ar gavę dovanų šią kortelę, miestą pažinti galės pačiais įvairiausiais būdais.

„Kortelė suteikia galimybę pažinti nuolat besikeičiantį Kauną. Tai puikus būdas svečius supažindinti su verdančiu miesto gyvenimu ir jo pramogomis. Esame įsitikinę, kad kiekvienas ras, ką įdomaus nuveikti, pamatyti ir pažinti.“, – teigia „Kaunas IN“ turizmo skyriaus vadovė.

Šiuo metu pramogų kortelę galima įsigyti „Kaunas IN“ turizmo informacijos centre, Kauno miesto „VAGA“ knygynuose bei internetu www.geradovana.lt/kaunastic . Kortelės vertę klientas gali pasirinkti nuo 10 Eur iki 150 Eur, 1 cento tikslumu. Daugiau informacijos apie „Kaunastic“ pramogų kortelę rasite www.visit.kaunas.lt/kaunastic-kortele .

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content