Į Kauną rinksis visos Lietuvos savivaldybių kontrolieriai

Savivaldos kontrolierius vienijanti Lietuvos savivaldybių kontrolierių asociacija šįmet mini įsteigimo 20 metų sukaktį. Ta proga šį trečiadienį, gruodžio 5 dieną, į Kauną susirinks visų Lietuvos savivaldybių kontrolieriai.

Asociacijos prezidentas, Vilniaus miesto savivaldybės kontrolierius Gintaras Radavičius pasidžiaugė išskirtine proga susitikti Kaune ir paminėjo, kad renginyje dalyvaus parlamentarė, Seimo Audito komiteto narė Aušra Maldeikienė, Valstybės kontrolierius Arūnas Dulkys, Lietuvos savivaldybių asociacijos (LSA) prezidentas Ričardas Malinauskas ir LSA administracijos direktorė Roma Žakaitienė, Lietuvos auditorių rūmų prezidentas Saulius Lapšinskas, LSA mokymo ir konsultavimo centro direktorius Saulius Dagys, buvę ir esami kolegos, draugai ir partneriai.

Ši asociacija – tai savarankiška ir savanoriška, nesiekianti pelno visuomeninė organizacija, sprendžianti savivaldybių kontrolierių (savivaldybių kontrolės ir audito tarnybų) bendrąsias problemas, teikianti savo nariams paslaugas, koordinuojanti narių pagrindines funkcijas ir uždavinius, kryptingą veiklą, atstovaujanti narių bendriesiems interesams valstybės valdžios ir valdymo institucijose, užsienio valstybių ir kitose tarptautinėse organizacijose, formuojanti Savivaldybių kontrolierių asociacijos veiklos strategiją, stiprinanti vietos savivaldos finansinių išteklių naudojimo kontrolę, turto valdymo kontrolę ir užtikrinanti tinkamas savivaldybių išorės audito funkcijas.

Asociacijos įsteigimo paminėjime ir susitikime planuojama ne tik aptarti bendruosius viešųjų finansų valdymo priežiūros aspektus, bet ir susipažinti su augančiu Kauno miesto potencialu, kultūriniu gyvenimu, apsilankyti Kauno miesto Rotušėje ir Kauno valstybiniame muzikiniame teatre.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content