Dėl remonto darbų A. Smetonos alėjoje keičiasi eismo tvarka

Šį ketvirtadienį dėl Vaidoto gatvėje vykstančių vandentiekio tinklo darbų pasikeitė eismo tvarka A. Smetonos alėjos ir Birutės gatvės sankryžoje.

„Iki šiol A. Smetonos alėja buvo pagrindinis kelias, o Birutės gatvė šalutinė. Dėl uždarytos Vaidoto gatvės siekiant padidinti pralaidumą šioje sankryžoje nuo šiol Birutės gatve vykstantys vairuotojai turi pirmumo teisę. Nauja tvarka galios iki Vaidoto gatvės remonto pabaigos“, – aiškino Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Šiuo metu Vaidoto gatvės dalyje nuo Tilto gatvės iki Kariūnų plento uždaryta viena eismo juosta. Minėtoje atkarpoje bendrovė ,,Kauno vandenys“ vykdo vandentiekio magistralinio tinklo rekonstrukciją. Darbus planuojama baigti iki lapkričio mėnesio pabaigos.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content