Kaunas ieško naujo krepšinio mokyklos direktoriaus

Krepšinio miestu vadinamas Kaunas puoselėja ambicijas dar ilgai džiaugtis tokiu titulu. Kad tai įvyktų, daug vilčių dedama į ateities krepšinio kartas ir jas ugdančius profesionalus. Kauno miesto savivaldybės valdoma krepšinio mokykla „Žalgiris“ ieško kvalifikuoto ir patyrusio vadovo.

Artėjantį rudenį Kauno miesto savivaldybės valdoma krepšinio mokykla pasitinka ne tik su nauju pavadinimu, bet ir su išsiplėtusia sporto baze. Anksčiau turėjusi „Aisčių“ pavadinimą, mokykla šiuo metu gali didžiuotis „Žalgirio“ vardu. Be to, nuo šios vasaros talentų kalvės sportinę bazę papildė Pašilės gatvėje esančios buvusios A. Sabonio krepšinio mokyklos patalpos.

„Visi žinome tą paplitusį ironišką juokelį, esą Lietuvoje gyvena apie tris milijonus krepšinio trenerių. O dabar turime gerą progą įsitikinti, kiek yra gerų ir savo darbą išmanančių krepšinio vadybininkų. Vadovauti krepšinio mokyklai mieste, kuris yra geriausias Lietuvoje, ir vienas iš lyderių visoje Europoje – iššūkis tikrai ne iš lengvųjų, bet mes tikime, kad Kaune yra profesionalų, galinčių šiuolaikiškai ir rezultatyviai dirbti „Žalgirio“ vardo labui“, – kalbėjo Kauno tarybos Sporto, turizmo ir laisvalaikio komiteto pirmininkas Andrius Palionis.

Pretendentas į šias atsakingas pareigas turi turėti aukštąjį išsilavinimą ir bent metus vadovaujamo darbo patirties. Taip pat svarbu išmanyti pagrindinius šalies įstatymus bei kitus teisės aktus, susijusius su kūno kultūra, sportu, biudžetinių įstaigų administravimu ir darbo santykiais.

Kiti svarbūs kriterijai: be valstybinės lietuvių mokėti dar bent vieną Europos Sąjungos kalbą, turėti kompiuterinio raštingumo įgūdžių, išmanyti dokumentų rengimo taisykles, būti geru strategu planuojant įstaigos veiklas ir valdant jos personalą bei kitus išteklius.

Pretendentai iki rugsėjo 5 dienos per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą turi pateikti prašymą dalyvauti konkurse, asmens tapatybę patvirtinančius duomenis, detalų gyvenimo aprašymą, užpildytą anketą, užsienio kalbos mokėjimą patvirtinantį dokumentą ir savo, kaip įstaigos vadovo, veiklos programą. Visų pretendentų taip pat laukia žodinis darbo pokalbis.

Išsamesnė informacija teikiama Kauno miesto savivaldybės Personalo valdymo skyriuje (tel. 8-37 201 222). Detalesnis darbo skelbimas internete: http://bit.ly/kmzalgiris

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija (L. Žemgulio nuotr.)

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content