Ramybės parke – įsibėgėjantys tvarkymo darbai

Miesto centre esantis Ramybės parkas netrukus taps kur kas jaukesnis ir patogesnis. Šiuo metu parke dirbantys statybininkai atnaujina susidėvėjusius takus, o visai netrukus šioje vietoje bus įrengtas naujas apšvietimas, suoliukai ir šiukšliadėžės.

Ramybės parkas turi kapinių statusą, todėl visi darbai vykdomi bendradarbiaujant su paveldosaugos bei bažnyčios atstovais. Dabartinėje Ramybės parko teritorijoje iki pat septintojo dešimtmečio buvo įsikūrę karmelitų kapinės, kurias sovietinė valdžia sulygino su žeme.

„Vykdant darbus yra tikimybė atkasti sovietų buldozeriu užlygintus senųjų kapinių paminklus. Radus antkapių, pagal rekomendacijas jie bus pašventinti ir užkasti tose pačiose kapinėse“, – komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Parke esantis trinkelėmis grįstas takas keičiamas asfaltuotu. Tokiu būdu bus suvienodintas visas parko pėsčiųjų takų tinklas. Iš parko surinktos trinkelės sandėliuojamos ir bus panaudotos miesto reikmėms kitose vietose.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

 

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content