„Wizz Air“ iš Kauno skraidins į Turku Suomijoje

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje bei viena iš sparčiausiai augančių aviakompanijų Europoje, pristato naują kryptį – nuo lapkričio 9 d. aviakompanija sujungs Kauną su Turku Suomijoje. Ši kryptis yra viena iš 12* naujų maršrutų, paskelbtų šią savaitę visame bendrovės tinkle.

Skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę – pirmadienį ir penktadienį. Rezervuoti vietas naujuoju bendrovės maršrutu galima naudojantis nemokama „Wizz Air“ mobiliąja programėle arba apsilankius bendrovės interneto svetainėje. Bilietų kaina prasideda nuo 9,99 Eur (kaina į vieną pusę su mokesčiais), įskaitant rankinį bagažą, kuris atitinka šiuos matmenis 55 x 40 x 23 cm.

„Malonu pranešti apie 6-ąjį „Wizz Air“ maršrutą iš Kauno į visada šurmuliuojantį ir kultūriškai turtingą pietų Suomijos miestą Turku“, – sakė „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andras Rado.

„Džiugu, kad po penkerių metų pertraukos Kaunas ir vėl tiesioginiu skrydžiu susijungs su Suomija. Maršruto atsiradimas – puikus „Wizz Air“, Lietuvos oro uostų ir miesto savivaldybės bendradarbiavimo rezultatas, dėl kurio stengėmės trejus metus. Tikimės, kad nauja kryptis paskatins turizmą – Kaune pagausės keliautojų iš Skandinavijos šalių, o lietuviai atras Turku – seniausią istorinį Suomijos miestą“, – kalbėjo Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas.

„Nuostabi žinia Kaunui, kad viena didžiausių žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Lietuvoje pradės skrydžius į Turku miestą Suomijoje, tai ypač svarbi ir tikslinė rinka. Kauno viešbučiai, maitinimo įstaigos puikiai atsimena laikus, kai Kaunas buvo mėgstamas turistų iš Suomijos. Savivaldybės, oro uostų ir „Wizz Air“ partnerystė neabejotinai naudinga Kaunui kaip turizmo traukos vietai. Tikimės, jog Turku kryptis bus įdomi ir patraukli ir lietuviams. Miestas pašėlusiai tvarkosi ir laukia svečių“, – teigė Kauno miesto savivaldybės mero pavaduotojas Simonas Kairys.

„Wizz Air“ savo veiklą Kauno oro uoste pradėjo 2016 metais ir po dvejų metų aptarnavo daugiau nei 328 tūkst. keleivių.

Kartu su šiandieną paskelbta Kaunas-Turku kryptimi aviakompanija savo tinklą papildo daugiau nei 125 naujais maršrutais ir daugiau nei 700 papildomų skrydžių 44-ose šalyse.

 

* 12 naujų krypčių: Budapeštas – Donkasterio Šefildo oro uostas; Krajova – Briuselio Šarlerua; Tirana – Dortmundas; Vilnius – Lvovas; Priština – Miulūzas; Priština – Dortmundas; Priština – Memingenas; Varšuva – Viena; Gdanskas – Charkovas; Vroclavas – Charkovas; Lvovas – Bratislava; Kaunas – Turku.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content