Kaune pradėti Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijos erdvių modernizavimo darbai

Aktyvų augimą išgyvenanti Kauno Prezidento Valdo Adamkaus gimnazija savo erdves atgaivina naujam gyvenimui. Pradėtas įgyvendinti gimnazijos erdvių modernizavimo projektas suteiks Aleksote veikiančiai įstaigai naujų galimybių ir spalvų.

Įgyvendinus šį projektą gimnazijoje bus sukurtos modernios, daugiafunkcinės, lengvai transformuojamos edukacinės, poilsio ir rekreacijos erdvės, suformuoti bei sukurti mokymo ir mokymosi erdvių klasteriai.

Per artimiausius dvejus metus pastato palėpėje bus įrengtas modernus kūrybinis informacinis centras – skaitykla – rekreacijos zona, taip pat įsikurs muzikos bei dailės kūrybinės erdvės.

Modernizavimas palies ir mokomuosius kabinetus: technologijų bei gamtos mokslų kabinetus, laboratorijas. Įgyvendinus projektą bus suformuotos atskiros erdvės, kuriose vyks gamtamokslinė, laboratorinė, technologinė ir kita specializuota mokymosi veikla.

Dėmesio sulauks ir gimnazijos valgykla. Patalpoje bus įdiegtos išmaniosios technologijos, leidžiančios valgyklos patalpai suteikti tiek mini kino salės funkciją, tiek paversti ją konferencijų sale ar erdve bendruomenės susirinkimams. Tuo pačiu visa tai sudarys galimybę šioje patalpoje vykdyti kokybišką ugdymo procesą.

Gimnazijos koridoriuose, priesaliuose bei vestibiulyje bus įrengtos poilsio, rekreacijos ir aktyvaus judėjimo zonos, o tarpaukštyje – nauja daugiafunkcinė judėjimo erdvė gimnazijos bendruomenės sveikatinimui ir aktyvaus judėjimo poreikiams tenkinti.

PRIEŠ:

PO:

 

Projektas iš dalies finansuojamas Europos regioninės plėtros fondo lėšomis

 

 

 

 

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content