Neįgaliųjų NVO dėmesiui

Kauno miesto savivaldybės administracijos Socialinių paslaugų skyrius skelbia konkursą Kauno miesto savivaldybės teritorijoje veikiančioms neįgaliųjų organizacijoms, teikiančioms neįgaliųjų pavėžėjimo paslaugą, lengvajam automobiliui valstybės turto panaudos pagrindais gauti. Automobilį perduoda Neįgaliųjų reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos,  2018 m. Kauno miesto savivaldybėje veikiančiai organizacijai planuojama  skirti 9 vietų (iš jų 3 pritaikytos neįgaliesiems), lengvąjį automobilį Peugeot Boxer Combi.

Paraiškas gali teikti organizacijos, kurių teisinė forma yra asociacija. Taip pat organizacijos steigimo dokumentuose nurodytos veiklos tikslai tiesiogiai susiję su neįgaliųjų lygių teisių ir galimybių visuomenėje siekiu ir paslaugų neįgaliesiems teikimu.

Organizacijos pateikia prašymus iki gegužės 3 d. 16.30 val. į Kauno miesto savivaldybės Socialinių paslaugų skyrių, adresu Nemuno g. 29,  50 kab.  ir sekančius dokumentus:

  • Organizacijos teisinį statusą patvirtinančio dokumento kopiją;
  • Laisvos formos organizacijos vykdomų veiklų aprašymą, nurodant teikiamas paslaugas, paslaugų gavėjų skaičių, trumpą pagrindimą, kam bus naudojamas automobilis.
  • Organizacijos rašytinę garantiją, kad jei perduoto automobilio išlaikymo ir eksploatacijos išlaidas dengs pati organizacija arba kiti asmenys.

Atkreipiame dėmesį, kad atrinktai organizacijai automobilis bus skiriamas tik gavus visus reikalaujamus dokumentus ir organizacijai atitikus jai nustatytus reikalavimus. Atrinktai organizacijai  bus perduotas automobilis ne mažiau kaip 5 metams, vadovaujantis Lengvųjų automobilių, pritaikytų neįgaliesiems vežti, paskyrimo 2016-2018 metais tvarkos aprašu, patvirtintu Departamento direktoriaus 2016 m. rugsėjo 16 d. įsakymu  Nr. V-35 „Dėl lengvųjų automobilių, pritaikytų neįgaliesiems vežti, paskyrimo 2016-2018 metais tvarkos aprašo patvirtinimo“.

Kilus klausimams, kreipkitės į Socialinių paslaugų skyriaus vyriausiąsias specialistes Eriką Mockienę tel.: (8 37) 20 70 65 ar rašykite el. paštu: [email protected] arba
Viliją Zakarauskienę tel.: (8 37) 20 98 21 ar rašykite el. paštu: [email protected]

 

 

Socialinių paslaugų skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content