Kaune oficialiai baigiamas šildymo sezonas

Trečiadienį Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Petrauskas pasirašė įsakymą dėl 2017–2018 metų šildymo sezono pabaigos.

Šis šildymo sezonas – vienas iš trumpesnių. Įprastai šildymo sezonai baigiami balandžio viduryje. Pernai šildymo sezonas buvo baigtas net gegužės 3 d. AB „Kauno energija“ primena, kad šildymą pastatuose išjungia pastatų savininkai, daugiabučių namų valdytojai (administratoriai) ir/ar pastatų šildymo ir (ar) karšto vandens sistemų prižiūrėtojai. Bendrovė „Kauno energija“ šilumą karštam vandeniui ruošti į pastatus ir toliau tiekia.

Teisės aktais nustatyta, kad šilumos vartotojai, įskaitant ir daugiabučius gyvenamuosius namus, gali stabdyti šildymą savo nuožiūra, nepažeidžiant nustatytų higienos normų. Dėl to, šilumos tiekėjai užtikrina nenutrūkstamą reikiamo potencialo šilumnešio tiekimą vartotojams iki pastatų įvadų.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content