Dėl filmavimo miesto centre ribos eismą

Kovo 20 – balandžio 21 dienomis režisierius Karolis Kaupinis Kaune filmuos vaidybinį filmą “Nova Lituania”.

“Nova Lituania” – tai vaidybinė istorinė drama, pasakojanti kaip tarpukario Lietuvos geografijos profesorius stengiasi įtikinti šalies vyriausybę kuo greičiau sukurti atsarginę valstybę užjūryje ir taip gelbėti šalį nuo pražūties. Tačiau tikinčių idėja ar pripažįstančių pranašystę – žymiai mažiau nei ją  menkinančių ar besipriešinančių. Vienintelė viltimi tampa slapta parama iš politika nusivylusio pusamžio šalies premjero. Abu vyrai sprendžia, ką gelbėti – kitus ar save?

Informuojame, kad filmavimo metu trumpam, iki 3-5 min, bus stabdomas transporto eismas šiose gatvėse:

 

  • kovo 23 d. 20:00 val. – 22:00 val. Maironio g., atkarpoje nuo V. Putvinskio g. iki K. Donelaičio g. (prie Vienybės aikšte);
  • kovo 24 d. 21:00 val. – 23:00 val. V. Putvinskio / A. Mickevičiaus gatvių sankryža;
  • kovo 31 d. 11:00 val. – 13:00 val. A. Mickevičiaus gatvėje, atkarpoje nuo Laisvės al. iki Miško g.;
  • balandžio 10 d. 21:30 val. – 23:00 val. K. Donelaičio gatvėje, atkarpoje nuo L. Sapiegos g. iki Maironio g.;
  • balandžio 13 d. 20:30 val. – 22:00 val. Kęstučio g, atkarpa ties Spaustuvininkų g. posūkiu;
  • balandžio 14 d. 22:00 val. – 23:00 val. A. Mickevičiaus g., atkarpoje nuo Kęstučio g. iki Miško g.;

 

Kauno filmų biuras ir filmo kūrybinė grupė iš anksto atsiprašo miestiečių ir miesto svečių už laikinus nepatogumus. Tikimės, kad tai nesutrikdys įprasto miesto gyvenimo.

 

Filmavimo darbus atlieka VŠĮ “Čiobreliai”.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content