Masinių treniruočių maratonas drebino Kauno sporto halę

„Buvo nerealu! Įdomu ir stipru!“, – tokie dalyvių atsiliepimai sklido internete po pirmosios Kaune „Nike treniruočių dienos“. Šeštadienį į legendinę Kauno sporto halę susirinko šimtai sporto mėgėjų, kurie prakaitą liejo net 8-iuose skirtingo stiliaus treniruotėse, kurias vedė patyrę profesionalai iš visų trijų Baltijos šalių. Iš viso treniruočių maratonas halę drebino net šešias valandas be pertraukos.

Treneriai iš visų Baltijos šalių

Šiemet treniruotes sporto halėje vedė tokie žinomi Lietuvos sporto specialistai, kaip Daugirdas Šemiotas, Andžej Gunevič, Karolina Mankutė, Giedrė Bernotaitė, bet ir trenerė iš Estijos Sandra Raju, bei Ance Olte bei Kristaps Strods iš Latvijos.

Kauno sporto halė šiuo renginio metu buvo paruošta taip nė vienam kitam renginiui – pagrindinė scena buvo sporto aikštės viduryje, puikiai matoma iš bet kurio arenos taško.

„Kaune gripo epidemija virto sporto epidemija ir Kaunas tokio renginio dar nebuvo matęs – dar niekada Kaune nevyko konvencija, kurioje dalyvautų treneriai net iš trijų skirtingų šalių. Be to, tai buvo pirmas kartas, kai halė transformavosi į 360 laipsnių sporto aikštelę. Tokiais renginiais siekiame, kad Kaunas išliktų sportiškiausiu miestu Lietuvoje ir stiprintų pozicijas. Be to, tai puiki proga susipažinti su įvairiomis treniravimosi sistemos bei išsirinkti sau priimtiniausią bei veiksmingiausią. Norime, kad sporto kultūra taptų kauniečių gyvenimo būdu“, – teigė Kauno S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro vadovas Giedrius Bielskus

„Diena pavyko labai sėkmingai ir kauniečiai nustebino savo energija ir užsispyrimu atlikti tiek daug treniruočių. Šiemet renginys buvo kitoks, nei įprastai, netrūko naujų dalykų. Pirmiausia įvedėme 360 laipsnių sceną – tai labai patiko tiek treneriams, tiek dalyviams. Tai buvo paįvairinimas ir naujovė, kuri pasiteisino“, – sako „Nike“ ženklo vadovė Lietuvoje Milda Monstavičiūtė.

Maloniai nustebino

„Nike treniruočių diena“ transformavosi iš kauniečio pamėgto „Sporto iššūkio“. Planuota, kad į sporto halę susrinks apie pusė tūkstančio sporto mėgėjų, tačiau šventė gerokai pranoko organizatorių lūkesčius. Skaičiuojama, kad į šventę susirinko dukart daugiau žmonių, nei tikėtasi.

Visos treniruotės buvo labai skirtingos – nuo ramaus starto jogos ritmu su G. Bernotaite iki trankių rimtų su Karolina Mankute bei žvaigžde iš Estijos S. Raju.

„Manau, kad kauniečiams nauja buvo „Pound RockOut“ treniruotė su specialiais pagaliukais. Kaune kol kas dar nevyksta tokios treniruotės, o ir Lietuvoje tai dar visiškai naujas dalykas. Visiems tai buvo nauja treniruotė ir visiems labai patiko. Žinoma, reikia paminėti ir Sandros treniruotę, nes žmonės tokio tipo treniruočių dar nelabai žino ir nežino, ko iš jų tikėtis. Išties žmonės masiškai įsijungė į šias treniruotes“, – sako M. Monstavičiūtė.

„Pound RockOut“ – tai šiandienos mano didžiausias atradimas“, – džiaugėsi renginio dalyvė Edita.

„Tai buvo kažkas nerealaus!“, – pritarė ir kita treniruočių dalyvė Greta.

„Kauną palieku maloniai nustebinta. Nesitikėjau sutikti tiek daug puikių žmonių. Iš tiesų Lietuvą visuomet smagu aplankyti. Esu laiminga matydama, kiek daug jėgų žmonės atidavė per mano vedamą treniruotę. Be to, tarp sportuojančių mačiau daug žinomų veidų, profesionalių sportininkų, o tai dar labiau mane įkvėpė. Tikiuosi greitai grįšiu į Lietuvą“, – teigė Sandra Raju, kuri vos pravedusi treniruotę išskubėjo į oro uostą.

Šeštadienį buvo galimybė atlikti nemokamus kūno masės analizės testus, specialistai konsultavo įvairiais su sporto ir sveikatingumu susijusiais klausimais.

Tai buvo pirmasis kartas, kai „Nike treniruočių diena“ vyko Kaune. Planuojama, kad masinės treniruotės į Kauną dar sugrįš.

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content