Kaunas nusilenkė geriausiems metų mokytojams

Tarptautinės mokytojų dienos proga iškilmingais apdovanojimais Kauno rotušėje tradiciškai pagerbti geriausi iš geriausių šios profesijos atstovų. Jų šventę vainikavo Kauno miesto savivaldybės dovanotas koncertas „Žalgirio“ arenoje, o greta kasmetinių renginių šiemet šventę paįvairino pirmąkart surengtas unikalus Mokytojų festivalis.

„Užaugau pedagogės šeimoje, todėl ši šventė man yra ypatinga. Leiskite jums nuoširdžiai padėkoti už darbą, kurį taip sėkmingai atliekate rūpindamiesi mūsų vaikais. Noriu tik paprašyti, kad padėtumėte jauniems žmonėms įteigti, jog po mokslų baigimo – ar tai būtų vidurinė, ar universitetas – verta pasistengti „užsikabinti“ čia, Lietuvoje. Labai svarbu, kad jauni kauniečiai liktų savo mieste, čia kurtų ne tik šeimas, bet ir savo svajonių miestą“, – sveikindamas mokytojus kalbėjo Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Meras įteikė padėkas 60 kauniečių mokytojų, o tris iš jų pasveikino pelnius Metų mokytojo titulus. Šie laurai atiteko Kauno Panemunės pradinės mokyklos pradinių klasių mokytojai metodininkei Ritai Migonienei, Kauno jaunimo mokyklos istorijos mokytojai metodininkei Danutei Sabaliauskienei ir Kauno lopšelio-darželio ,,Rasytė“ logopedei Eglei Žičkuvienei.

Pedagogės įvertintos už ilgametį kūrybišką darbą, puoselėjamą ryšį su auklėtiniais, aktyvią veiklą mokyklų bendruomenėse, jaukios mokymosi aplinkos kūrimą, diegiamas naujoves bei aukštus mokinių rezultatus ir laimėjimus.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content