Kauno vandenų“ tinklų skyriaus planuojami ir vykdomi darbai

Rugpjūčio 8  d.

 Verkių g. 15, 17 dėl vandentiekio įvadų remonto darbų nuo 10 val. iki 13 val. laikinai bus nutrauktas vandens tiekimas Verkių g. 6-26, 13-35. Kalvarijos g., Liuksemburgo aklg. dėl vandentiekio pajungimo darbų laikinai bus nutrauktas vandens tiekimas.

Kopų g. 3 dėl vandentiekio linijos remonto darbų  nuo 9 val. iki 13 val. laikinai bus nutrauktas vandens tiekimas Kopų g., Gastilonių g. 29.

Kareivinių g. 9 dėl kokybės bus plaunama vandentiekio linija.

Spanguolių g. 21, Pikulo g. 115 bus remontuojami vandens apskaitos mazgai.

Kapsų g. 26 bus tikslinama vandens nutekėjimo vieta.

Mickevičiaus g. 49, 56 bus tikslinamos įvadinių vandentiekio kapų vietos.

Donelaičio g. 19 bus keičiama sklendė.

Žvirblių g. 9, Šilo g. 13, Jotvingių g. 3, Kuršių g. 49C, Žaros g. 20, Gedimino g. 3, A. Juozapavičiaus pr. 112, Kariūnų pl. 1A bus tikrinami ir plaunami buitinių ir lietaus nuotekų tinklai.

Marvelės g. 14, Elektrėnų g. bus valomos lietaus nuotekų tinklo grotos.

Putvinskio g. 26 bus remontuojamas šulinys.

 Pastaba: Kilus klausimams dėl UAB ,,Kauno vandenys” atliekamų darbų, skambinti į Avarinę tarnybą. Tel. 31 35 92.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content