Geriausius Kauno abiturientus meras pakvietė šventinių pietų

Aukščiausiais balais baigiamuosius egzaminus išlaikę ir daugiausia šimtukų surinkę Kauno abiturientai turėjo progą savo ateities planus bei perspektyvas gyvai aptarti su Kauno meru Visvaldu Matijošaičiu, moksleivius pakvietusiu šventinių pietų.

Ne vienas mokyklą aukščiausiais balais baigęs jaunuolis pripažino studijoms ketinantis išvykti į užsienio universitetus. Kauno meras visus juos pakvietė po studijų būtinai grįžti į Kauną ir savo ateitį kurti šiame mieste.

„Kaunui reikia jaunų, gabių ir ambicingų žmonių. Su komanda darome viską, kad žmonės Kaune jaustųsi reikalingi, vertinami ir nenorėtų niekur iš čia važiuoti. Tikiu, kad daugelis jūsų po studijų sugrįšite į savo gimtąjį miestą ir čia kursite ne tik savo, bet ir Kauno ateitį“, – sakė Kauno meras.

Kauno mieste šeši abiturientai gavo po keturis šimtukus, o net 25 mokinių egzaminų vertinimuose puikavosi po tris maksimalius įvertinimus. Dar 54 kauniečiai šiemet egzaminuose gavo po du šimtukus ir beveik du šimtai abiturientų pelnė šimtukininkų titulus aukščiausiais balais išlaikę po vieną egzaminą. Šiųmetė brandos egzaminų sesija kauniečiams buvo gerokai sėkmingesnė už pernykštę. Iš viso suskaičiuoti 399 šimtukai (pernai – 367).

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content