Vamzdyno rekonstrukcija 3 Eigulių mikrorajono daugiabučiuose: laikinai stabdomas karšto vandens tiekimas

Dėl vykdomos magistralinio šilumos tiekimo vamzdyno rekonstrukcijos, nuo 2017 m. liepos 24 d. 9.00 val. iki 2017 m. rugpjūčio 25 d. 14.00 val. bus sustabdytas karšto vandens tiekimas į 3 Eigulių mikrorajono daugiabučius namus, esančius Varduvos g. 4 ir Ukmergės 2 bei 4.

Termofikacinio vandens (karštam vandeniui ruošti) tiekimą į šiuos pastatus stabdyti vis dėlto tenka, nes neįmanoma kitaip atlikti rekonstrukcijos darbų.

AB „Kauno energija“ iš anksto atsiprašo šių namų gyventojų už suteikiamus nepatogumus ir užtikrina, kad rekonstrukcija vykdoma vardan patikimo gyventojų aprūpinimo šiluma ir karštu vandeniu ateityje.

Į šiame kvartale esančius daugiabučius P. Lukšio g. 68, 70, S. Žukausko g. 1, 3, 5, 5B, 7, 9, 11, 13 ir 15 termofikacinio vandens tiekimas (karštam vandeniui ruošti) nebus nutrauktas, nes čia yra galimybė termofikacinį vandenį tiekti panaudojant mobiliąją katilinę, kurią čia planuojama pastatyti iki 2017 m. liepos 20 d. Gyventojų prašome neužblokuoti pravažiavimo kranui katilinės perkėlimo metu.

Tiekti termofikacinį vandenį iš mobiliosios katilinės į minėtus daugiabučius Varduvos g. 4, Ukmergės g. 2 ir 4 nėra galimybės nes į šiuos pastatus jis tiekiamas iš kitų tinklo atšakų. Užtikriname, jog bus daroma viskas, kad karšto vandens tiekimas į šiuos namus būtų atnaujintas kaip įmanoma greičiau.

Daugiau informacijos apie termofikacinio vandens tiekimo stabdymą ir atnaujinimą rasite čia:

 

http://www.kaunoenergija.lt/bendroji-informacija/paslaugu-tiekimo-stabdymai-atnaujinimai/

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content