Kauno startuolių 2017 metų finalas (tiesioginė vaizdo transliacija)

12 idėjų ir jų autorių šiandien susirungs lemiamame konkurso „Kauno startuoliai“ etape. Šiandien paaiškės, kam atiteks miesto skirta finansinė parama, iš viso sieksianti iki 100 tūkst. eurų.

Visą šį viešą idėjų pristatymą šį trečiadienį nuo 16 val. iš „Vero Coffee House“ kavinės, esančios Maironio gatvėje, tiesiogiai transliuos Kauno miesto savivaldybė.

Renginyje jaunieji verslininkai rengs trumpas prezentacijas ir atsakinės į komisijos narių klausimus. Vertinimo komisiją sudarys verslininkai, finansinių institucijų bei investicinių kompanijų vadovai ir Kauno miesto savivaldybės atstovai.

Pagrindiniai vertinimo kriterijai: išskirtinumas, galimybės idėją realiai paversti efektyviu verslu, konkurencingumas ir nauda Kauno miestui. Su laureatais bus pasirašytos subsidijavimo sutartys.

Pretendentų ratas platus ir konkurencingas: nuo novatoriškų įrenginių medicinos ir maisto pramonei iki išmaniųjų sprendimų, skirtų kultūros, švietimo ir turizmo sritims.

Tiesioginė vaizdo transliacija:

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content