Sekmadienį dėl Kauno dviračių lenktynių bus ribojamas eismas

Šį sekmadienį, gegužės 14 d., Kauno dviračių lenktynėse startuos pajėgiausios šalies dviračių komandos ir klubai, iš viso – daugiau nei 400 dviratininkų. Atskiruose startuose varžysis pajėgiausios sporto komandos, veteranai, jaunieji sportininkai ir mėgėjai iš visos Lietuvos ir Latvijos dviratininkai. Varžybų metu bus laikinai ribojamas eismas.

Dėl lenktynių sekmadienį 7:00-18:30 val. bus uždarytas  eismas M. K. Čiurlionio tiltu ir Europos pr. atkarpa nuo M. K. Čiurlionio tilto iki Veiverių gatvės, bei Prietilčio g. ir Kaunakiemio g. dalyse, išskyrus spec. transportą (greitoji, policija, kt.). Autobusai ir maršrutiniai autobusai važiuos pagal pakeistą grafiką https://www.kaunas.lt/transportas/autobusu-eismas-geguzes-14-diena/

Europos pr. ir Fredos miestelio gyventojams ir įmonėms numatytas specialus grafikas tarp lenktynių startų išvažiuoti į gretimas Vinčų ir Vilties gatves.

Sekmadienį dviratininkai ir jų komandos lenktyniaus žiedinėje 7,8 km ilgio trasoje Europos prospekte ir ant M.K. Čiurlionio tilto. Mėgėjai ir Maxi komandos važiuos 10:00 val. 3 ratų distancijoje 23 km.

11 val. startuos pajėgiausios Lietuvos dviračių komandos 14 ratų 109 km distancijoje. Kauno mero taurės laimėtojas ir lenktynių lyderiai paaiškės ~13:40-13:45 val. prognozuojamo finišo metu.

Šalies dviračių klubų komandos, jaunučiai, veteranai, merginos ir moterys sportininkės startuos 14 val. ir įveiks 8 ratus (63 km).

Tradicinės Kauno dviračių lenktynės startuos 8-tą kartą nuo 2010 m. Kauno dviračių mėgėjai kviečiami registruotis ir važiuoti 3 ratų distancijoje 10 val.

Kviečiame žiūrovus ir sirgalius stebėti varžybas. Įdomiausios stebėjimo vietos Europos pr. įkalnėje, ant Čiurlionio tilto ir prietilčiuose į H. O. Minkovskių g. ir prie starto-finišo vietos.

Kaunas dalinasi judėjimu! Atsiprašome už laikinus nepatogumus dėl eismo apribojimų.

Organizatorius VšĮ „Dviratai“. Renginio globėjas – Kauno m. savivaldybė. Daugiau informacijos: www.dviratai.lt.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content