„Kaunas IN“ buria talentų komandą: ieško patyrusių profesionalų

Už investuotojų ir turistų pritraukimą bei Kauno miesto tarptautinę rinkodarą atsakinga agentūra „Kaunas IN“ ieško kompetentingų specialistų, kurie dirbs investicijų pritraukimo srityje. Įstaigos vadovė sako, jog šie darbuotojai taps savotiškais miesto reprezentaciniais veidais.

„Naujai buriama investicijų pritraukimo komanda turės sutikti potencialius investuotojus ir nepalikti nė menkiausių abejonių, kad Kaunas – tinkamiausia vieta jų verslui. Naujieji „Kaunas IN“ komandos nariai taps pirmaisiais veidais mieste, kurie sutiks tiek investuotojus, tiek ir turistus“, – vieną pagrindinių pareigybių aspektų apibūdino „Kaunas IN“ direktorė Ugnė Urniežiūtė.

Atitinkamai ir kompetencijos bei reputacijos reikalavimai kandidatams keliami gana aukšti. Būsimieji investicijų pritraukimo specialistai turėtų būti įgiję aukštąjį išsilavinimą ekonomikos, vadybos ir verslo administravimo, politikos, tarptautinių santykių, teisės ar kitoje srityje. Reikalinga bent 3 metų patirtis dirbant su verslo projektais.

Būtinas nuolatinis domėjimasis Lietuvos, visos Europos ir pasaulio ekonomikos bei verslo aktualijomis, vyraujančiomis tendencijomis. Gebėjimai valdyti didelius informacijos srautus, sisteminti duomenis ir rengti bei pristatyti išvadas, kaip ir puikios anglų kalbos žinios – tai privalumai, be kurių šiame darbe neapsieinama.

„Tai unikali galimybė prisidėti prie dar spartesnio miesto augimo, – nedaugžodžiaudama pareiškė U. Urniežiūtė, neabejojanti, jog šios darbuotojų paieškos bus sėkmingos. – Kaune išties turime išsilavinusių ir kvalifikuotų darbuotojų, o tokiais tempais besikeičiantis miestas ilgainiui jų turėtų pritraukti ir dar daugiau.“

Kandidatų gyvenimo aprašymų ir motyvacinių laiškų laukiama adresu [email protected] iki vasario 15 dienos.

Praėjusių metų pabaigoje Kauno miesto savivaldybė ėmėsi pertvarkyti ligtolinį turizmo informacijos centrą ir jo pagrindu sukūrė agentūrą „Kaunas IN“. Įstaigos misija – efektyviai rūpintis užsienio investuotojų ir turistų pritraukimu bei visa Kauno miesto tarptautine rinkodara.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content