Nuo sausio 1 dienos Kaune šilumos kaina 5,06 proc. mažesnė, nei prieš metus

Nuo sausio 1 d. Kaune nustatyta 5,06 proc. mažesnė, nei 2016 m. sausį šilumos kaina. AB „Kauno energija“  nustatė galutines centralizuotai tiekiamos šilumos ir karšto vandens kainas, įsigaliosiančias nuo 2017 m. sausio 1 dienos, kurios bus 5,06 proc. mažesnės, nei šių, 2016-ųjų metų sausį.

Gyventojams galutinė vienanarė šilumos kaina už suvartotą šilumos kiekį bus 5,72 ct/kWh su 9 proc. PVM (2016-ųjų sausį ji buvo 6,03 ct/kWh su PVM), kitiems vartotojams ji bus 6,35 ct/kWh su 21 proc. PVM (2016-ųjų sausį ji buvo 6,69 ct/kWh su PVM).

Kainos sumažėjimą įtakojo mieste įvykdytos investicijos į šilumos gamybos šaltinių modernizavimą pritaikant juos dirbti biokuru bei šilumos tiekimo tinklų modernizavimas keičiant susidėvėjusius vamzdynus naujais poliuretano izoliacija padengtais vamzdynais.

Visą informaciją apie kainas, kainų dedamąsias, pastatuose suvartotą šilumą, vidutinius mokėjimus ir kitus duomenis galite rasti bendrovės „Kauno energija” interneto svetainės skyriuose „Gyventojams“ ir „Verslui“.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content