Renka geriausius Kauno metų sportininkus, balsuoti gali visi

Kauno savivaldybė paskelbė geriausių šių metų miesto sportininkų rinkimus. Juose savo balsą gali atiduoti visi norintys. Laureatai paaiškės finalinio „Kauno sporto apdovanojimų 2016” renginio metu gruodžio 20-ąją.

„Kauno sporto apdovanojimuose 2016“ išskirtos 9 nominacijos: „Metų sporto iniciatyva“, „Metų sporto renginys“, „Metų proveržis“, „Metų sportininkas su negalia“, „Metų sportininkė“, „Metų sportininkas“, „Metų vyrų komanda“, „Metų moterų komanda“ bei „Metų treneris“.

„Jau seniai visi žino, kad Kauno sportininkai yra patys kiečiausi. Bet kai reikia išrinkti geriausius iš jų, tai tampa nemažu iššūkiu. Todėl prašome visų kauniečių išreikšti savo nuomonę“, – teigė naujai paskirta Kauno mero pavaduotoja Rasa Šnapštienė.

Balsavimas vyksta apdovanojimų interneto svetainėje apdovanojimai.kaunas.lt. Palaikyti savo kandidatus ir atiduoti balsą visi norintys gali iki gruodžio 15 dienos. Interneto vartotojų balsai lems 50 proc. galutinio rezultato. Likęs 50 proc. priklausys nuo savivaldybės sudarytos komisijos. Savo balsą galite atiduoti čia: http://apdovanojimai.kaunas.lt/

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content