Kauno vaikų darželio edukacinės erdvės – geriausios Lietuvoje

Kauno Valdorfo darželio „Šaltinėlis“ edukacinės erdvės pripažintos geriausiomis Lietuvoje. Darželis laimėjo Švietimo ir mokslo ministerijos rengiamą konkursą, organizuotą penktus metus iš eilės. Prieš dvejus metus tokį apdovanojimą pelnė Kauno Panemunės pradinė mokykla.

„Darželiui tai yra labai didelis įvertinimas. Visa bendruomenė buvo sutelkta šiam tikslui per eilę metų. Mes nuosekliai stengiamės įgyvendinti ekologinio ugdymo principus ir tai nėra vienų ar dviejų metų darbo rezultatas. Darželio aplinka sukurta remiantis mūsų filosofija, kad vaikai galėtų ne tik pamatyti, bet ir paraugti, užuosti“, – teigė Kauno Valdorfo darželio „Šaltinėlis“ direktorė Audra Liaudanskienė.

Šiame konkurse dalyvavo 6 Kauno švietimo įstaigos bei 60 švietimo įstaigų iš visos Lietuvos. Konkursas vyko dviem etapais – pirmasis savivaldybių, o antrasis – nacionaliniu lygmeniu.

Kauno Valdorfo darželis „Šaltinėlis“ jau eilę metų dalyvauja projektuose „Eko karta“, „Žalia stotelė“, yra sertifikuotas vaikų sodininkavimo iniciatyvos „Žalia pėda“ dalyvis. Puoselėjant tradicijas,  darželyje kasmet tęsiama tradicija įrengti šermukšnių alėja. Bendruomenės pastangomis sukurta savita, Valdorfo pedagogikos filosofiją atspindinti bei darnaus vystymosi idėjas atitinkanti originali ir prasminga edukacinė aplinka.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content