Kauniečiai kviečiami pasitikrinti žinias Konstitucijos egzamine

Kaune ir visoje šalyje rugsėjo 27 d., tradiciškai bus laikomas Konstitucijos egzaminas. Antradienį 12 val., kauniečiai kviečiami dalyvauti egzamine ir pasitikrinti savo žinias. Egzaminas vyks Kauno pedagogų kvalifikacijos centre (Vytauto pr. 44).

Norinčius dalyvauti kviečiame registruotis portale DELFI http://www.delfi.lt/konstitucijos-egzaminas/ arba rugsėjo 27 d. 12 val. Kauno pedagogų kvalifikacijos centre adresu Vytauto pr. 44, Kaunas.

Pirmojo etapo metu dalyviai atsakinės į 30 uždarų klausimų. Norintieji laikyti egzaminą savivaldybėse iki rugsėjo 22 d. kviečiami registruotis portale http://www.delfi.lt/konstitucijos-egzaminas/, tačiau egzaminą laikyti savivaldybėse leidžiama ir iš anksto neužsiregistravusiems asmenims. Piliečiai ir teisinį išsilavinimą turintys ar teisę studijuojantys asmenys egzaminą taip pat galės laikyti internetu portale www.delfi.lt. Internetu laikyti egzaminą galima bus rugsėjo 27 d. nuo 12 val. iki 13 val.

Antrasis egzamino etapas numatomas spalio 11 d. Jis bus skirtas geriausiai pirmajame etape pasirodžiusiems kauniečiams. Į antrąjį etapą patekę egzamino dalyviai apie laikymo vietą ir laiką bus informuoti individualiai.

Konstitucijos egzamino laimėtojai bus pasveikinti spalio 26 d. per iškilmingą ceremoniją Prezidentūroje.

Daugiau informacijos apie egzaminą gali suteikti – Kauno savivaldybės Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Asta Paliokaitė tel. (8~37) 42 31 23, el. p. [email protected] bei http://konstitucijosegzaminas.lt

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content