Kaune savo įžvalgomis dalinsis Lietuvos ir užsienio šalių sveikatos ekspertai

Ką daryti, kad Kauno miesto ir viso regiono gyventojai būtų sveikesni? Atsakyti į šį klausimą bandys autoritetingi Lietuvos ir užsienio šalių sveikatos specialistai.

Šį ketvirtadienį ir penktadienį, rugsėjo 22-23 dienomis, Kaune vyks 23-ioji Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) koordinuojamo judėjimo „Sveikų regionų tinklo“ konferencija. Susitikime savo žiniomis ir įžvalgomis dalinsis daugiau kaip 60 įvairių regionų atstovų ir tarptautinių organizacijų narių.

„Kaunas turi daugybę tarptautinių iniciatyvų. Į miestą pradeda atvykti įvairūs ekspertai iš viso pasaulio. Tai džiuginantys dalykai. Jeigu mes save reprezentuojame kaip mokslo ir inovacijų miestą, matomumas pasaulyje yra labai svarbus“, – teigė Kauno mero patarėjas švietimo ir sveikatos apsaugos klausimais Dainius Pavalkis.

Šiame pasitarime dalyvaus PSO Europos regiono direktorė dr. Zsuzsanna Jakab. Šis metinis pasitarimas bus atviras sprendimų priėmėjams, politikams ir regionų vadybininkams, siekiant kad diskusijoje atsispindėtų ir techninis ir politinis požiūris – abu būtini programų įgyvendinimui.

Konferencijoje bus diskutuojama tokiomis temomis kaip moterų sveikatos strategija, sveikų miestų bendradarbiavimo būdai ir sritys, tolimesni universitetų bendradarbiavimo žingsniai ir kt.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content