Kaunas nusilenks Lietuvos parolimpiečiams

Kaunas nelieka abejingas uždegančią kovą pademonstravusiai ir iš Rio de Žaneiro tris medalius parvežusiai Lietuvos parolimpiečių rinktinei.

Kauno savivaldybė kartu su „Baltijos ugdymo centru“ kviečia kauniečius bei miesto svečius rugsėjo 24 d. 18 val., Laisvės alėjoje, prie Miesto sodo padėkoti sportininkams už išlietą prakaitą, įkvėpimą mums visiems, darbą siekiant tikslo bei Lietuvos vardo garsinimą.

Parolimpinėse žaidynėse Lietuvai atstovavo 13 sportininkų. Mindaugas Bilius rutulio stūmimo rungtyje iškovojo auksą, taip pat jis laimėjo sidabrą disko metimo rungtyje. Aukso medalį Brazilijoje taip pat laimėjo Lietuvos vyrų golbolo rinktinė.

Parolimpiečių sutikimą vainikuos socialinės įtraukties festivalio „Draugystės spalvos“ užbaigiamasis koncertas.

Jame dalyvaus Lietuvos kariuomenės karinių oro pajėgų orkestras, Povilas Meškėla, Ingrida Kazlauskaitė, Ramūnas Difartas, LSKD „Guboja“ nacionalinis „Spalvų muzikos“ orkestras, „Thundertale“, Samanta Tina (Latvija), GON bei kiti.

Pirmą kartą Lietuvos istorijoje renginio vedėjais taps turintys judėjimo negalią Audrius Kalvėnas ir Aiste Krušinskaite. Taip siekiama dar labiau parodyti, jog negalia nėra kliūtis siekti savo tikslų.

Tuo pačiu tai yra penktuosius metus vykstančių Kauno jaunimo dienų pabaiga.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content