Kauno moksleivius kviečia tradicinė šventė „Sveikas, Rugsėji“

Ketvirtadienį, rugsėjo 1 d., 14.00 val., prie Kauno pilies visi moksleiviai, jų tėveliai, seneliai bei miesto svečiai kviečiami į mokslo metų pradžios šventę „Sveikas, Rugsėji“.

Šiais metais rugsėjo pirmosios koncertą pradės Kauno tautinės kultūros centras. Jaunatviški Kauno vaikų ir moksleivių rūmai dalinsis savo moksleivių studijų pasiekimais: žiūrovai išvys Lietuvos moksleivių dainų šventės dalyvius, šokių studijos „Malūnėlis” šokėjus, Cirko studiją, tarptautinių konkursų laureatus estrados studijos M.E.S. dainininkų balsus.

Koncerte taip pat pasirodys Kauno miesto pučiamųjų orkestras, vaikų grupės „Caca“, „Saulės vaikai“, pop choras „Lašeliukai“. Nuostabų mokslo šou surengs Estijos mokslo centro AHHAA nariai. Šventės vedėjas – garsus aktorius bei Vaikų ir moksleivių laisvalaikio rūmų teatro studijos vadovas Tomas Erbrėderis.

Šventės žiūrovų laukia staigmenos

Rugsėjo pirmosios šventė koncertu neapsiribos. Svečiai galės susipažinti su M. Dobužinskio rusų kultūros ir estetinio lavinimo centro, Kauno vaikų ir moksleivių rūmų, Kauno A. Žikevičiaus saugaus vaiko mokyklos, Kauno zoologijos sodo ir kitų įstaigų veiklomis, taip pat veiks žaislų ligoninė.

Kauno pilies prieigose vyks Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos bei Kauno apskrities policijos pasirodymai, o KTU „Fab Lab Kaunas“ dirbtuvėse visi galės susipažinti su elektronikos ir automatikos prietaisais. Šventę užbaigs visuomet energingi „G&G Sindikato“ nariai.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content