„Žalgirio“ arenoje – nemokama būrelių ir užimtumo mugė „Z vaikai“

Artėjantį sekmadienį, rugsėjo 4 dieną, Nemuno saloje esanti „Žalgirio“ arena virs didžiule muge, į kurią kviečiami visi Kauno vaikai. Pasak organizatorių, šis renginys skirtas vadinamajai Z kartai, jos vystymuisi ir laimingai besiformuojančioms asmenybėms.

„Z vaikai – be galo kūrybinga, unikali ir kitokia karta, kuriai seni auklėjimo metodai nebetinka. Z kartos vaikai yra nepaprastai įdomūs, jautrūs, atviri ir geranoriški, todėl labai svarbu juos mylėti, pripažinti jų individualumą, suprasti ir palaikyti. Tai asmenybių, o ne kareivių karta, kurią ugdyti reikia daug kantrybės ir išmonės. Tai pirmoji vaikų karta, kuri auga pertekliuje, kada svarbiausia savybė yra išmokti atsirinkti. Tam, kad paieškos būtų lengvesnės ir vaikui paprasčiau būtų atsirinkti kas jam patinka Žalgirio arenoje vyks unikalus projektas – būrelių ir užimtumo mugė „Z vaikai“. Tai renginys, skirtas Z kartai, jos vystymuisi ir laimingai besiformuojančiai asmenybei“, – pasakojo renginio organizatoriai.

Tai vienintelis nemokamas renginys Lietuvoje, kur vienoje vietoje bus galima rasti įdomiausius ir geriausius būrelius, sporto ir meno mokyklas, lavinamuosius žaislus, „protingas“ knygas, naujiems mokslo metams skirtas prekes bei daug smagaus ir naudingo laiko.

Lankytojų taip pat lauks išskirtinė programa, kuri neleis nuobodžiauti visą dieną:  kiekviename stende bus galima sužinoti bei pasibandyti kiekvieno dalyvio specifiką, sudalyvauti dirbtuvėse, konkursuose, estafetėse; scenoje pamatyti kiekvieno būrelio pristatymą, sudalyvauti knygelės „Skaičių Pasakos“ pristatyme ir susipažinti su jos autorėmis, laboratoriniuose eksperimentuose, pamokėlėse, „Mažųjų ropliukų varžybose“ ir t.t.

Tėveliai turės galimybę sudalyvauti nemokame seminare apie Z kartą, kurį ves profesionali psichologė-edukologė Asta Blandė. Ji – viena iš autorių knygos „Vaikas pokyčių kelyje“. Taip pat tėvų lauks seminaras „Kaip išmokyti vaiką taupyti?“, kurį ves Milana Jonikienė (konferencijų „Atsakinga tėvystė“, „Aš-versli mama“ lektorė).

Dienos pabaigą vainikuoti visi kviečiami bendram projektui kartu su „Robotikos“ akademija ir žymiais Lietuvos tėveliais bei jų vaikais – bus statoma „Z planetos“ kosminę stotį, kurioje „Marsiečiai“, pasirūpins ne tik geru laiku, bet ir „Sveikesne vaikų galaktika“.  Renginys ir visa programa nemokami, todėl visos šeimos kviečiamos sekmadienį nuo 10 val. praleisti kartu.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content