Kaunas gyvens Rio ritmu – į olimpinį miestelį kursuos naktinis transportas

Nuo šio penktadienio Kauno rotušės aikštėje pradės karaliauti sportas. Rugpjūčio 5-21 dienomis  veiksiantis „LTeam“ olimpinis miestelis aistruoliams ruošia ne vien varžybų transliacijas, bet ir aktyvią sportinę bei švietėjišką veiklą, kultūrinę programą, koncertus ir netgi olimpiečių sutiktuves.

 Miestelyje nuolat budės pirmosios pagalbos specialistai, o viešąją tvarką užtikrins pareigūnai. Sirgaliai po vėlyvų varžybų namo galės parvykti naktiniais autobusais. Vykstant Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms 13, 14 ir 37 naktinių maršrutų autobusai nuo rugpjūčio 8 iki 21 dienos kursuos kiekvieną naktį.

 „Norime, kad olimpinė dvasia pasklistų kuo plačiau, todėl viešasis transportas važinės kiekvieną naktį“, – sakė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Sigitas Šliažas.

Darbo dienomis autobusai važiuos pagal  ketvirtadienio eismo tvarkaraštį, kitomis savaitės dienomis atitinkamai pagal penktadienio ir šeštadienio eismo tvarkaraščius. Naktimis iš sekmadienio į pirmadienį autobusai važiuos pagal  šeštadienio eismo tvarkaraštį.

„LTeam“ olimpinio miestelio šeimininkai programoje numatę diskusijas ir seminarus apie sporto šakų subtilybes, „karštąją“ dopingo temą, lietuvių pasiekimus bei sporto tradicijas mūsų šalyje. Visa tai rengs Lietuvos sporto universitetas ir Olimpinė akademija, kurių kvietimu miestelyje apsilankys ir Lietuvos sporto įžymybės. Beje, Lietuvos olimpiečiai, parskridę namo, pirmiausiai susitiks su sirgaliais būtent Kauno rotušės aikštėje.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content