Kaunas paskelbė aktyviausio jaunimo paiešką

Aktyvus, pilietiškas, veiklus Kauno jaunimas nusipelnė būti įvertintas. Kaunas ruošiasi tradiciniams Kauno jaunimo apdovanojimams ir visus kviečia siūlyti kandidatus aštuonioms nominacijoms.

„Jaunimo apdovanojimų 2016“ metu bus paskelbti nugalėtojai aštuoniose nominacijose – „Metų savanorio“, „Metų Kauno jaunimo ambasadoriaus“, „Metų akademiškiausio jaunuolio“, „Metų“ iniciatyvos“, „Metų jaunimo organizacijos“, „Metų su jaunimu dirbančios organizacijos“, „Metų jaunimo verslumo iniciatyvos“ bei „Metų jaunimo darbdavio“.

Jiems bus įteiktos stiklinės plunksnos formos statulėlės bei galimybė apsilankyti didžiausioje motyvacijos konferencijoje „No Limits“. Šie apdovanojimai vainikuos penktųjų Kauno jaunimo dienų pradžią, kurios šiemet bus švenčiamos rugsėjo 21-24 dienomis, kartu skiriant didelį dėmesį negalią turinčiam jaunimui.

„Kaunas – visada jaunas, o tai jau penktosios Kauno miesto jaunimo dienos, tad ir programa laukia neeilinė. Asmeniškai neįsivaizduoju Kauno be jaunatviškos energijos, kurios netruks per šią gražią šventę“, – į šventę kviečia Kauno miesto tarybos narys, Jaunimo reikalų tarybos pirmininkas Mantas Jurgutis.

Surasti ir pasiūlyti labiausiai nusipelniusių jaunuolių bei jaunimo organizacijų kandidatūras yra kviečiami visi. Tai galima padaryti apdovanojimų interneto svetainėje jaunimas.kaunas.lt iki rugsėjo 2 dienos.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content