Kvietimas teikti paraiškas pagal Kauno miesto konkurencingumo ir patrauklumo didinimo programą

2016 m. vasario 23 d. Kauno miesto taryba sprendimu Nr. T-63 patvirtino Kauno miesto konkurencingumo ir patrauklumo didinimo programos pakeitimą. Programa yra skirta iš dalies finansuoti juridinių asmenų, didinančių Kauno miesto žinomumą ir patrauklumą atvykstamojo ir vietinio turizmo rinkose ir veikiančių susisiekimo ir keleivių vežimo rinkose, veiklą.

Programoje gali dalyvauti susisiekimo ir transporto sektoriaus įmonės, ne mažiau kaip 3 metus aktyviai veikiančios Lietuvoje ir užtikrinančios susisiekimą su Kauno miestu.

 

Pateiktos paraiškos bus vertinamos pagal šiuos kriterijus:

1.pateiktų programų tęstinumas ir ilgalaikis poveikis Kauno miesto konkurencingumui didinti;

2. naujų tiesioginio susisiekimo su tikslinėmis atvykstamojo turizmo rinkomis krypčių iš Kauno ir į Kauną skaičius;

3. vidutinis siūlomų tiesioginio susisiekimo su tikslinėmis atvykstamojo turizmo rinkomis krypčių iš Kauno ir į Kauną skaičius per savaitę;

4. siūlomas tiesioginio susisiekimo su tikslinėmis atvykstamojo turizmo rinkomis vietų skaičius per mėnesį;

5. per metus aptarnaujamų klientų skaičius.

 

Kauno miesto konkurencingumo ir patrauklumo didinimo programos paraiškos priimamos iki 2016 m. balandžio 15 d.

Paraiškos pildomos lietuvių kalba.

Viena įstaiga ar įmonė gali pateikti tik vieną paraišką.

 

Užpildyta paraiška su pridedamais dokumentais pateikiama užklijuotame voke (paraiška turi būti pateikta 4 egzemplioriais (1 originalas ir 3 kopijos). Ant voko turi būti užrašytas programos pavadinimas „Kauno miesto konkurencingumo ir patrauklumo didinimo programa“, pareiškėjo pavadinimas, adresas, telefono numeris.

Voką su paraiška pareiškėjas siunčia paštu Kauno miesto savivaldybės administracijos Plėtros programų ir investicijų skyriui, Laisvės al. 96, Kaunas (arba pateikia tiesiogiai Interesantų aptarnavimo poskyriui, 6 langelis, darbo laikas I – IV ( 8.00 – 17.00); V ( 8.00 – 15.45).

 

Pridedami dokumentai:

  1. Tarybos sprendimas ir Kauno miesto konkurencingumo ir patrauklumo didinimo programa
  2. Administracijos direktoriaus įsakymas dėl paraiškos formos tvirtinimo ir paraiškos forma

 

Plėtros programų ir investicijų skyrius

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content