Bendrovė „Stoties turgus“ parduoda milžinišką pastatą Kauno centre

Kauno miesto savivaldybės dalinai valdoma bendrovė „Stoties turgus“ parduoda nebaigtą statyti 23205,16 kv. m. bendrojo ploto dviejų aukštų su rūsiu prekybos ir paslaugų kompleksą.

 Pasak UAB „Stoties turgaus“ direktoriaus, šis pastatas pradėtas statyti dar 1998 m., o statyba nevykdoma nuo 2003 m.

„Bendrovė neturi lėšų pabaigti šio statinio ir neturės. Pasiskolinti iš bankų galimybės taip pat nėra. Belieka parduoti nebaigtą statybvietę. Šis pastatas miesto tikrai nepuošia, o ir bendrovei tai nėra naudinga“, – aiškino UAB „Stoties turgus“ direktorius S. Tumonis.

„Šią įmonę miestas valdo kartu su dar dviem akcininkais. Iš viso savivaldybė turi 51% šio turgaus akcijų. Šiai dienai visi kartu suderinome pozicijas ir aktyviai pardavinėjame šį pastatą“, – kalbėjo Kauno savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Petrauskas.

„Tai nebūtinai gali būti turgavietė. Šį pastatą galima pritaikyti ir kitoms reikmėms, pavyzdžiui administraciniams biurams, – pabrėžė UAB „Stoties turgus“ direktorius. – Tai yra geroje vietoje, miesto centre, kokybiškai pastatytas statinys su įrengtu požeminiu parkingu.“

Susidomėjusiems šiuo objektu reikėtų kreiptis į UAB „Stoties turgus“ direktorių Saulių Tumonį tel.: 869833137 arba el. paštu: [email protected]

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

 

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content