Kaune vykstančios nemokamos „Judėk sveikai“ treniruotės persikelia į lauką

Džiugios žinios aktyvų laisvalaikį ir sportą mėgstantiems kauniečiams – didžiulio populiarumo sulaukusios nemokamos projekto „Judėk sveikai“ treniruotės persikelia į S. Dariaus ir S. Girėno stadioną. Taip pat šiek tiek keičiasi treniruočių laikas – nuo šiol pirmadieniais ir trečiadieniais jos vyks nuo 18.30 val., o penktadieniais – nuo 18.00 val.

„Sportuoti gryname ore, kuomet šilta, tikrai suteikia daug daugiau malonumo nei uždarose patalpose. Balandis pasitiko mus šiltais orais, todėl nusprendėme tuo pasinaudoti ir persikelti į S. Dariaus ir S. Girėno stadioną, kur gryname ore, skambant muzikai tęsime „Judėk sveikai” treniruotes. Tikiu, kad stadione treniruodamiesi nors trumpam galėsime pasijusti kaip profesionalūs sportininkai”, – teigė projekto „Judėk sveikai“ iniciatorius Andrius Palionis.

Iki šiol treniruotės pirmadieniais, nuo 18.30 val. vykdavo Kauno sporto halėje, o trečiadieniais (nuo 19.30 val.) ir penktadieniais (nuo 18.00 val.) – Lietuvos sporto universiteto lengvosios atletikos manieže.

„Sulaukus pavasario visada maloniau sportuoti atvirose erdvėse. Mankšta gryname ore yra daug efektyvesnė nei treniruotės sporto salėje“, – tvirtino „Judėk sveikai“ trenerė Inga Juodeškienė, treniruotes vedanti trečiadieniais ir penktadieniais.

„Siekiame, kad stadionas būtų atviras visiems. Šiuo projektu norime kelti sveikatingumo ir sporto kultūrą Kaune. Į fizinio aktyvumo veiklą norime ne tik jaunimą, bet ir vyresnio amžiaus žmones, kuriems planuojame taikyti kitokias fizinio aktyvumo skatinimo priemones, tokias kaip šiaurietiškasis ėjimas ir specializuotos mankštos”, – akcentavo projekto “Judėk sveikai“ organizatorius Giedrius Bielskus.

Pasak G. Bielskaus, kitą savaitę, balandžio 13 d., vyks speciali „Judėk sveikai“ treniruotė, skirta tėvams bei jų atžaloms. Projektas „Judėk sveikai“ į Kauną sugrįžo praėjusių metų lapkritį ir netruko sulaukti didžiulio populiarumo. Kiekvienoje treniruotėje sportuoja bent po kelis šimtus kauniečių, prižiūrimų profesionalių trenerių. Daugiau informacijos – judeksveikai.kaunas.lt

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content