Premjeras A. Butkevičius: Kauno ambicijos nuteikia optimistiškai

Kaunas su Vilniumi pradėjo konkuruoti idėjomis, originaliais pasiūlymais ir siekiais įgyvendinti stambius projektus. Tai pabrėžė antradienį Kaune viešėjęs premjeras Algirdas Butkevičius.

Ministrui pirmininkui Kauno vadovai pristatė svarbiausius miesto planus – S. Dariaus ir S. Girėno stadiono rekonstrukciją, mokslo populiarinimo centro Nemuno saloje statybas, sporto halės, Dainų slėnio atnaujinimą, naująjį lengvosios atletikos maniežą.

„Žiūrėdamas į Kaune vykdomus ar planuojamus projektus, esu nusiteikęs labai pozityviai. Džiaugiuosi, kad po ilgos pertraukos Kauno miestui vadovauja ambicingi ir jauni žmonės, kurie yra pasiryžę įgyvendinti nacionalinio lygio projektus. Tai nuteikia optimistiškai, – kalbėjo A. Butkevičius. – Dar vienas geras ženklas yra tai, kad kapitalas nebesikoncentruoja vien tik Vilniuje. Investicijos ateina ir į Kauną. Labai teigiamai vertinu, kad Kaunas ir Vilnius jau pradėjo konkuruoti idėjomis, pasiūlymais ir netgi siekiais įgyvendinti tam tikrus stambius projektus.“

Premjeras antradienį dalyvavo didžiausios Baltijos šalyse studentų ir įmonių atstovų kontaktų mugės „KTU Karjeros dienos 2016“ atidarymo ceremonijoje.

„Kiekvieno vadovo indėlį ar tiesiog mąstymą bei požiūrį aš visuomet vertinu pagal tai, ar jis turi strategiją, išskiria aiškius prioritetus ir moka kiekvieną jų pagrįsti. Būtent tokią šiuolaikišką vadybą matau Kauno savivaldybėje. Taigi, žinodamas Kauno miesto mero ryžtą, linkiu kuo greičiau visus siekius įgyvendinti“, – po vizito „Žalgirio“ arenoje sakė A. Butkevičius.

Pasak premjero, globaliame šių dienų pasaulyje sėkmė didžiąja dalimi priklauso nuo darnaus komandinio darbo, aiškios vizijos ir stiprios strategijos. Šių savybių jis palinkėjo ir susirinkusiems studentams, anot jo, būsimiems lyderiams.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content