Skelbiamas Kauno miesto savivaldybės Viešųjų darbų organizavimo ir darbdavių atrankos konkursas

Kauno miesto savivaldybė skelbia 2016 m. Viešųjų darbų organizavimo ir darbdavių atrankos konkursą.

2016 metais numatyti vykdyti šie viešieji darbai:

  1. Viešojo naudojimo teritorijų, kelių (gatvių), pakelių tvarkymo darbai (šiukšlių rinkimas, šienavimas, sniego valymas, želdynų priežiūra, neprižiūrimų teritorijų tvarkymas).
  2. Miškų, parkų, skverų priežiūros ir tvarkymo darbai.
  3. Valstybinės paskirties upių ir kitų vandens telkinių bei paplūdimių valymo ir priežiūros darbai.
  4. Kapinių teritorijų priežiūros ir tvarkymo darbai.
  5. Istorijos ir kultūros paveldo objektų, muziejų tvarkymo pagalbiniai darbai.
  6. Pagalbiniai darbai socialinės, švietimo, sveikatos ir visuomeninės paskirties įmonėse, įstaigose, organizacijose (patalpų smulkaus remonto ir aplinkos tvarkymo darbai, asmens higienos ir priežiūros paslaugos, palydėjimo, aprūpinimas būtinaisiais drabužiais ir avalyne, kt).
  7. Stichiškai susidariusių sąvartynų, užterštų neprižiūrimų teritorijų valymo darbai.

Paraiškas gali pateikti įmonės, įstaigos ir organizacijos, galinčios suteikti asmenims laikino pobūdžio darbus, nešančius socialinę naudą vietos bendruomenei. Darbdaviai, pageidaujantys organizuoti viešuosius darbus nuo 2016 m. vasario 8 d. iki 2016 m. vasario 26 d. 10 val. turi pateikti šiuos dokumentus:

1) paraišką, kurioje pateikiama informacija apie įmonę (pavadinimas, įmonės kodas, adresas, telefono ir fakso numeriai), nurodomas siūlomų viešųjų darbų pavadinimas, numatomų sukurti laikinų darbo vietų ir į jas įdarbinti ieškančių darbo asmenų skaičius, lėšų poreikis, darbo ir darbo apmokėjimo sąlygos ir terminai, informacija apie numatomus įsipareigojimus ir kita reikalinga informacija (konkurso paraiškos forma pateikiama Kauno miesto savivaldybės interneto svetainėje www.kaunas.lt.);

2) įmonės registracijos pažymėjimo kopiją.

Dokumentus pateikti adresu: Kauno miesto savivaldybės administracijos Socialinių paslaugų skyrius, Nemuno g. 29, 44295 Kaunas, 50, 51 kab.

Kontaktinė informacija kilus klausimams: tel. 8 (37) 42 56 25, darbuotoja Eglė Jaudegienė.

Atkreipiame dėmesį, kad 2016 m. vasario 9 d. 15 val. Kauno miesto savivaldybės didžiojoje salėje (Laisvės al. 96, Kaunas) visus darbdavius, pageidaujančius organizuoti viešuosius darbus, numatytus Viešųjų darbų programoje kviečiame į informacinį susitikimą, kuriame bus aptariami klausimai susiję su paraiškos pildymu ir Viešųjų darbų programos įgyvendinimu Kauno mieste.

 

2016 m. konkurso paraiškos forma

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content