Kviečiame teikti paraiškas pagal miesto įvaizdžio stiprinimo srities prioritetą

Kauno miesto savivaldybė kviečia nevyriausybines organizacijas ir bendruomenes prisidėti prie Kauno problemų sprendimų, siūlant iniciatyvas ir teikiant paraiškas.

Šiuo metu kviečiame teikti paraiškas į Miesto įvaizdžio stiprinimo srities 3 prioritetus:

  • Kauno, kaip sporto miesto, įvaizdžio gerinimas;
  • Kauno, kaip aktyvaus jaunimo miesto, įvaizdžio stiprinimas;
  • 2016 m. pagrindiniai Kauno miesto kultūros renginiai, skirti siekti Europos kultūros sostinės vardo 2022 m.;

Visą informaciją apie paraiškų teikimą ir reikiamus dokumentus galima rasti: http://iniciatyvos.kaunas.lt/

Konsultacijas ir metodinę pagalbą teikia Kauno miesto savivaldybės administracijos Plėtros programų ir investicijų skyrius. Kontaktiniai asmenys: vyriausioji specialistė Vitalija Romanovienė, el.p. [email protected], tel. (8 37) 42 46 30, vyriausioji specialistė Ernesta Ratkelienė, el.p. [email protected], tel. (8 37) 42 56 26.

Naujos programos metu miestas finansuoja ne organizacijas, bet projektus, kurie sprendžia aktualias problemas ir yra orientuoti į aiškius rezultatus, kurie pagerins kauniečių gyvenimą.

Planuojama, jog per 2016 metus pavyks įgyvendinti apie 100 projektų.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content