Tradicinė mugė Kauno centre bus, tik dar neaišku, kas ją organizuos

Kiekvieną pavasarį Kauno centre vykstanti tradicinė mugė bus rengiama ir šįmet. Kas ją organizuos, paaiškės įvykus konkursui.

 „Anksčiau Kaune vykdavusių mugių organizatoriai būdavo parenkami neaiškiais ir, tikriausiai, ne visai skaidriais būdais. Šįmet tiek tradicinės pavasario, tiek ir rudens mugės organizatorius bus išrinktas skaidraus ir viešo konkurso būdu“, – teigė Kauno mero pavaduotojas Simonas Kairys.

Pavasario mugės organizavimo konkursas bus paskelbtas iki vasario 1 dienos. Kas organizuos mugę, paaiškės iki vasario pabaigos. Tradiciškai mugė vyks Laisvės alėjoje, Vilniaus gatvėje ir Rotušės aikštėje. Tikslų jos laiką ir pavadinimą pasirinks mugės organizatorius. Konkurso sąlygose yra numatyta, kad pavasario mugė turi būti surengta kovo, balandžio arba gegužės mėnesį.

„Jeigu atsiras organizacijų, kurios panašias muges nuspręs rengti kitose miesto vietose, mes tokias šaunias iniciatyvas tikrai palaikysime“, – patikino S. Kairys.

Kauno tarybos sprendimu šiemet mieste įsigalioja nauja mugių organizavimo tvarka, pagal kurią miesto centrinėje dalyje ir senamiestyje per metus galės vykti dvi didžiosios mugės – pavasarį ir rudenį.

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content