Rengiamas Kauno bendrojo ugdymo mokyklų tinklo pertvarkos 2016-2020 metų bendrasis planas

Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2011 m. birželio 29 d. nutarimu Nr. 768 „Dėl Mokyklų, vykdančių formaliojo švietimo programas, tinklo kūrimo taisyklių patvirtinimo“ miesto savivaldybės administracija rengia ir Taryba tvirtins Kauno miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklų tinklo pertvarkos 2016–2020 metų bendrąjį planą.

Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2011 m. liepos 5 d. įsakymu  Nr. V-1212 „Dėl Mokyklos bendruomenės sprendimų dėl Savivaldybės mokyklų tinklo kūrimo priėmimo tvarkos aprašo patvirtinimo“ patvirtintas mokyklos bendruomenės sprendimų dėl Savivaldybės mokyklų tinklo kūrimo priėmimo tvarkos aprašas.

Parengtas Kauno miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklų tinklo pertvarkos 2016–2020 metų bendrojo plano projektas yra skelbiamas viešai, su juo gali susipažinti kiekvienas mokyklų bendruomenės narys, teikti siūlymus nustatyta Švietimo ir mokslo ministro tvarka.

 

Kauno miesto savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus informacija

Plano 2016-2020 projektas
plano priedas 1
plano projekto priedas 2
planas projekto priedas 3

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content