Kaune – keturios nemokamos čiuožyklos po atviru dangumi

Į Lietuvą atslinkus šalčiams, žiemos pramogų pasiilgusiems miestiečiams Kaunas turi gerų žinių. Keturiose miesto vietose bus įrengtos nemokamos čiuožyklos po atviru dangumi. Ledo tvirtumą nuo šio trečiadienio bus galima išbandyti čiuožyklose, įrengtose Rotušės aikštėje, prie S. Dariaus ir S. Girėno paminklo, Panemunės paplūdimyje ir Aleksote esančioje Vinčų gatvėje.

„Šiltas gruodis jau buvo beišblaškąs visus planus dėl čiuožyklos įrengimo, bet sugrįžę šalčiai leis kauniečiams prisiminti žiemos malonumus. Tikimės, kad oro sąlygos kauniečiams leis ilgiau pasimėgauti žiemos malonumais“, – teigė Kauno mero pavaduotojas Simonas Kairys.

Visos čiuožyklos nemokamos. Kauniečiams tereikia turėti savo pačiūžas. Verslininkai, norintys prie čiuožyklų teikti pačiūžų nuomos paslaugas, kviečiami kreiptis į savivaldybės Sporto skyrių. Dar vieną čiuožyklą planuojama įrengti Petrašiūnuose, Ekskavatorininkų gatvėje (greta vaikų darželio „Rudnosiukas“).

Šį trečiadienį, nuo 20.30 val., ant Lampėdžio ežero vietos bendruomenė žiemos pramogų mėgėjus kviečia pačiuožinėti šviesos ir muzikos apsuptyje. Kaip teigia iniciatyvos autoriai, renginys nekomercinis, o tiesiog būdas gerai praleisti laiką.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content