Kviečia “Maltiečių sriuba”

Jau dešimtus metus vyksta viena populiariausių socialinių akcijų Lietuvoje – „Maltiečių sriuba”. Jos tikslas – atkreipti Lietuvos visuomenės dėmesį į vienišų, senų ir sunkiai sergančių žmonių padėtį ir visuomenės pagalbos jiems reikalingumą. Akcijos globėjas – Prezidentas Valdas Adamkus.

Akcija „Maltiečių sriuba 2015” gruodžio mėnesį vyks 30 – yje miestų ir bent 7 institucijose. Miestų centrinėse aikštėse maltiečių savanoriai dalins sriubą ir kvies praeivius simboline auka paremti labiausiai vargstančius mūsų visuomenės narius.

Už šios akcijos metu surinktas lėšas savanoriai visoje Lietuvoje globoja net 2302 vienišus senukus. Iš 2014 m. akcijos metu surinktų lėšų šiais metais 17-oje miestų maltiečiai išdalins daugiau kaip 95 000 karšto valgio porcijų, papildomai nuveš per 10 000 sauso maisto davinių. 10 miestų savanorės globoja ypatingos priežiūros reikalaujančius senjorus, 5 miestuose veikia maltiečių Senjorų klubai.

Gruodžio 5 dieną  12.00 val. Kauno maltiečių grupė kviečia kauniečius į akcijos „Maltiečių sriuba” renginį Rotušės aikštėje.

„Ateikite, parodykite, kad Jūs neabejingi tiems, kurie gyvena šalia jūsų“, – sakė akcijos rengėjai.

Akciją „Maltiečių sriuba” taip pat galima paremti aukojant telefonais: 1417 – 1,45 €, 1418 – 2,90 €.  Projektą stebi audito įmonė „Grand Thortnton Rimess Baltic“. Daugiau apie akcijos renginius įvairiuose Lietuvos miestuose – www.maltieciai.lt

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content