Kelininkai dirba Vaidoto gatvėje

Iki Panemunės tilto atidarymo lieka visai nedaug. Ateinančios kelios dienos kelininkams bus itin karštos. Darbai Tilto ir Vaidoto gatvėse turi būti baigti iki penktadienio ryto, kai bus atidarytas Panemunės tiltas.

„Šią savaitę darbus koncentruojame aplink Panemunės tiltą. Tilto gatvės rekonstrukcija juda į pabaigą, Vaidoto gatvėje nuo pirmadienio darbuojasi „Remix“ aparatas. Šie du objektai privalo būti baigti iki penktadienį vyksiančio Panemunės tilto atidarymo. Po jų „Remix“ kelsis į jau paruoštą asfaltavimui Panerių gatvę“, – pasakojo Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Jaučia nuovargį

Bendrovėje „Kauno tiltai“ jau 17 metų dirbantis kelininkas Arūnas Boguševičius neneigia, jog nuo pavasario pradžios intensyviai miesto gatvėse dirbančius kelininkus jau ima kamuoti nuovargis.

„Darbų sezono pradžioje vyrai kupini jėgų, juokauja, rezga planus, tačiau dabar jau jaučiame poilsio trūkumą. Vaidoto gatvėje dirbame dviem pamainomis, nuo 5 ryto iki pat vidurnakčio“ , – pasakojo A. Boguševičius.

Laukė ilgai

„Nuo tarybinių metų ši teritorija buvo pamiršta, o dabar Vaidoto gatvėje darbuojasi dešimtys kelininkų. Žinoma, kad gyventojai susiduria su šiokiais tokiais nepatogumais, bet tai palyginus menkniekis už tai ką gausime – išasfaltuotas gatves ir atidarytą Panemunės tiltą. Praeitą savaitgalį jau rengėme šventę su kaimynais“, – teigė Vaidoto gatvėje gyvenanti kaunietė Venta.

Šiuo metu kitos kelininkų brigados darbuojasi Žemuosiuose Šančiuose, kur tvarko įvažiavimus į daugiabučių namų kiemus.

Viešųjų ryšių poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content