Kauniečiai kviečiami švarinti nusekusio Nemuno pakrančių

Šį šeštadienį, spalio 3 d., 10 val., prie pėsčiųjų tilto ties Maironio gatve į Nemuno salą visi kauniečiai kviečiami susiburti į Nemuno pakrančių švarinimo talką. Jose dalyvausiantys kauniečiai, užbaigę darbus, galės nemokamai paplaukioti iki Kulautuvos ir atgal plauksiančiu pramoginiu laivu.

„Kanalas ties Nemuno sala yra labiausiai užterštas. Visi norintys kviečiami prisidėti prie organizuojamos pakrančių švarinimo talkos. Nemune nuo Vytauto Didžiojo bažnyčios iki Santakos tai pat dirbs farvaterio priežiūros laivai, kurie valys vandens zoną“, – kalbėjo Kelių ir hidrotechnikos statinių priežiūros tarnybos viršininkas Aurelijus Rimas, pabrėžęs, jog visi talkos dalyviai kviečiami pasirūpinti patogia ir šilta apranga bei avalyne.

Kaune per sausras nusekus Nemunui atsivėrė įvairiomis šiukšlėmis nusėtos pakrantės, kurios pradėtos tvarkyti dar vasaros pabaigoje. Per pastaruosius mėnesius miesto seniūnijos organizavo talkas, kurių metu buvo sutvarkytos Nemuno pakrantės.

„Vasaros pabaigoje buvo kreiptasi į Aleksoto, Panemunės, Šančių, Centro ir Vilijampolės seniūnijas, kurios organizavo šiukšlių rinkimo darbus“, – teigė savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus atstovai.

 

Viešųjų ryšių poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content