Dėl automobilių slalomo čempionato – eismo ribojimai

Šį savaitgalį vyks Lietuvos automobilių greituminio slalomo čempionato septintasis etapas. Jo metu, rugsėjo 6 d., sekmadienį nuo vidurnakčio iki 19 val. eismas Europos prospekto atkarpoje tarp M. K Čiurlionio tilto ir Vilties gatvės laikinai ribojamas, ir nukreipiamas į H. ir O. Minkovskių gatve.

Viešasis transportas, norintis judėti uždarytu maršrutu, bus nukreipiamas: H. O. Minkovskių g. – Veiverių g., – Europos prospektu, judantys priešinga kryptimi – Europos prospektas – Veiverių g. – H. ir O Minkovskių g., eismas iš K. Grybausko g. bus nukreiptas į Vilties g.

„Suprantame, jog tai sukels šiek tiek nepatogumų į miestą grįžtantiems poilsiautojams, tačiau tuo pačiu – tai puikus šansas ne tik pamatyti nuo ko gimsta automobilių sporto meistrai, bet ir išbandyti savo jėgas, todėl tikimės miestiečių supratingumo. Renginys nemokamas, tad tai puiki proga kartu su savo atžalomis įdomiai praleisti sekmadienį, tiek apžiūrint sportinius automobilius, tiek ir sekant kovas trasoje“, – į kauniečius kreipėsi renginio organizatoriai.

Pirmąjį rugsėjo savaitgalį planuojamos varžybos taps septintuoju „Lietuvos automobilių greituminio slalomo lenktynių čempionato” etapu ir Kauno gatvėse vyks pirmą kartą po itin ilgos pertraukos. Renginio organizatoriai tikisi, jog bent jau šis formatas ir varžybos po truputį virs gražia, ilgamete tradicija.

Viešųjų ryšių poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content